Zeytinburnu'nda Vahşet: Bir Köpek Yakılarak Öldürüldü!

İstanbul Zeytinburnu'nda bir köpek, kimliği belirsiz kişiler tarafından yakılarak öldürüldü. Sokak köpeğini kurtarmaya çalışan esnaf Ramazan Mesut Yılmaz, 'Canilik bu yapılan. Önce ateş yakılmış burada. Olabildiğince söndürmeye çalıştık ama kurtaramadık' dedi.

Yanıklar nedeniyle ağır yaralanan köpek kurtarılamadı

Zeytinburnu Maltepe Mahallesi'nde dün sabah saatlerinde, kimlikleri henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler, tasma ve zinciri olduğu belirtilen bir köpeği yakarak öldürdü.

Sabah saatlerinde iş yerlerini açmaya gelen esnaf, yanan köpeğin üzerine su döktü. Yanıklar nedeniyle ağır yaralanan köpek kurtarılamadı.

Öldürülen sokak köpeğini kurtarmaya çalışan esnaf Ramazan Mesut Yılmaz, 'Geldiğimizde köpek hala yanıyordu. Ya öldürüp attılar ya da yaktılar. Canilik bu yapılan. Önce ateş yakılmış burada. Ne olduğuna bakmaya geldiğimizde köpeği gördük. Bizim de köpeğimiz var, o durumu görünce çok kötü olduk. Etrafa sorduk sahibi var mı diye. Tasması ve zinciri vardı. Olabildiğince söndürmeye çalıştık ama kurtaramadık' dedi.

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
27.12.2022

Allah belanızı versin sizin! O yavrulardan ne istediniz? Dili olmayıp konuşamayanlar, hesap zamanında konuşacaklar. Yatamayın inşallah! Yakılarak can verin.

27.12.2022

aminn :( yaşattıklarını yaşamadan geberemesinler!

27.12.2022

Lan siz ne yiyip ne için nasıl nefes alabiliyorsunuz bu vicdanla!!!!

27.12.2022

allah kahretsinnn onlarıı 😡😡😡😡

TÜM YORUMLARI OKU (13)