Zeytinburnu’nda Mağazaya Silahlı Saldırı! 1 Ölü, 1 Yaralı: O Anlar Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı. Dükkana kurşun yağdırılan o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, saat 18.00 sıralarında Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi’nde gerçekleşti. Motosikletli iki saldırgan bir giyim mağazasına bilinmeyen bir nedenle silahlı saldırı gerçekleştirdi.

Saldırıda dükkan sahibi Yusuf Yaşar ve yeğeni Nuri Yaşar yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yusuf Yaşar ve yeğeni Nuri Yaşar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Nuri Yaşar’ın hayatını kaybettiği Yusuf Yaşar’ın ise tedavisinin hastanede devam ettiği öğrenildi. Polis, motosikletli saldırganların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Saldırı anı bir dükkanın güvenlik kamerasına yansıdı

Firari Suç Örgütü Lideri Şerafettin Dadaş, Antalya'da Yakalandı

Popüler İçerikler

Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
20.09.2023

Devlet otoritesinin olmadığı yerde suç örgütleri fareler gibi çoğalır. Devlet Devlet olacak ve en ufak bir mahalle çetesinin bile gözünün yaşına bakmadan bütün bir mafyaya savaş açacak! İnsan hakları vs gibi kavramlar bu çeteler için uygulanmayacak! Ama hapisten çıkanın daha ana babasının yanına gitmeden Devlet Bahçeli’nin elini öpmeye gittiği bir ortamda mafyayla savaşmak da biraz hayal gibi oluyor!

20.09.2023

Eline silah alan adam vuruyor herkes rahatlıkla silah bulundurabiliyor.Ve hiç birşey olmamış gibi elini kolu sallaya sallaya ben adam vurdum diye övünüyor.Türkiye ne hallere geldi küçücük çocukların ellerinde bile silah var.Can almak bu kadar kolay olmamalı ister suçlu olsun ister olmasın kimse canını yolda bulmuyor.Ama devlette hiç birşey yapmıyor korkarak bakıyorum artık haberlere...!

20.09.2023

Silah yakalatmanın ağır cezası yok uzun yıllar cezası olanları saldınız yasaları düzenleyip hafifletip denetimli serbestliğin süresini uzattınız iç güvenliğimiz yerlerde sürünüyor sınır güvenliğimize hiç girmiyorum bile nasıl olacak bu işler bekir kardeş ? 🤔🤔

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ