Zeynep Beşerler, 1.Sınıfa Giden Oğlunun Matematik Sorusunu Görünce Takipçileriyle Paylaştı: Bu Normal mi?

Ekranların beğenilen oyuncusu Zeynep Beşerler, son günlerde gündemden düşmeyen isimlerden biri. En son Arka Sokaklar dizisinde rol alan güzel oyuncu, uzun zamandır ekranlarda görünmüyor. Sosyal medyayı aktif kullanan isim, 1.sınıfa giden oğlunun matematik sorusunu görünce şaşkınlığını gizleyemedi ve takipçileriyle paylaştı.

Televizyonun sevilen oyuncusu Zeynep Beşerler, hem dizi ve filmleriyle hem de özel yaşamıyla sık sık gündeme gelen isimlerden biri.

Kariyeri boyunca birçok yapımda yer alan oyuncu, en son Arka Sokaklar dizisiyle izleyicilerinin karşısına çıktı.

2013 senesinde Emir İçgören ile dünyaevine giren oyuncu, oğlu Kerem doğduğundan beri ekranlardan uzak bir hayat yaşıyor.

Ailesiyle mutlu anlarını sık sık sosyal medyada paylaşan Beşerler, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımla çok konuşuldu.

1.sınıfa giden oğlunun matematik kitabındaki soruya çok şaşıran oyuncu ''Sizce 1.sınıf matematik kitabında böyle sorular olması normal mi? Bana mı çok değişik geldi, çıkamadım işin içinden.'' diyerek takipçilerine sordu.

Binlerce yorum alan bu paylaşımına bir takipçisi ''Normal Zeynep Hanım, matematiğin günlük hayatla ilişkisini kurmaları isteniyor öğrencinin'' diye yorum yaptı. Oyuncu ise bu yoruma '' Evet ama 6 yaşındaki çocuk çantanın, kalemtıraşın fiyatını nasıl araştırsın ayrıca hangi çıkan fiyatı baz alsın? Bilmiyorum bana fazla gereksiz geldi bu sorular sanırım.'' diyerek cevap verdi.

İşte o paylaşım;

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

İlginizi çekebilir;

Yeni Klibinde Kamera Karşısına Çıplak Çıkan Hülya Avşar, 1979'daki Evliliği Yüzünden Tacını Kaybetmiş
Burcu Esmersoy'un Nikah Tarihi Belli Oldu!
Kel Olmaya Bile Razıymış: Rolü İçin Her Şeyi Göze Alan Nesrin Cavadzade'nin Kariyeri ve Bilinmeyenleri

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
29.01.2023

Soru yanlış 10 tl ye birşey alınıyor mu

29.01.2023

Kitapın basım tarihi 2020 olmasın :)

29.01.2023

Soru gayet yerinde. Mevzu cevabın doğruluğu değil zaten, soruyu hazırlayan elbette bunlarının fiyatının değişken olduğunu biliyor, mevzu araştırma. Araştırmak sadece internet ve kitapla olmaz. Gidip annesine kalemliğin fiyatını sorması da bir araştırmadır. Koca koca insanların bu kadar "doğru cevap" odaklı düşünüp ötesini görememeleri komik geldi bir tık bana. Öğretmen gidip de çocuğa "Kalem 5 lira olmaz, yanlış yapmışsın." diyecek değil.

Yav daha birinci dönem yeni bitti. Okuma yazmayı çocuklar yeni yeni söktü ortalama olarak. Hangi okulun birinci sınıfında bu soruları hazırlıyorlarsa o okula soruver bacım. Ikincisi çocuğun mental olarak hazır değilse sosyetik çevrenden geri kalacak diye acele etme. En önemlisi kızım maddi olarak ne kadar rahat olsa da anaokuluna başladığı andan itibaren bir şey alırken önce fiyatını sorar ve karşılaştırma yapar. Ayrıca bu soru eğitim sistemini eleştirecek bir soru değil tam aksine takdir edilecek bir soru.

29.01.2023

6 yasindaki cocuk: "Anne ben carsiya gidiyorum" Anne: "Ne oldu yavrum?" 6 yasindaki cocuk: "Pazar arastirmasi yapcagim!"

TÜM YORUMLARI OKU (15)