Zeynep Bastık'ın Gelinliği Üzerinden Bekaret ve İffetsizlik Yorumu Yapan Kullanıcıya Kapak Gibi Cevaplar

Zeynep Bastık uzun süredir birlikte olduğu Tolga Akış ile evlendi. Düğünle ilgili en çok Zeynep Bastık'ın gelinliği konuşuldu. Ancak aramızda birazdan göreceğiniz insan tiplerinden de var. Ne bekaret sembolü kırmızı kurdele kaldı, ne iffetsizlik... Bir gelinlik modeli üzerinden yapıldı bu yorumlar üstelik!

Zeynep Bastık, uzun süredir birlikte olduğu Tolga Akış ile dün dünyaevine girdi belki duymuşsunuzdur.

Genç çift, yakın arkadaşlarının katıldığı oldukça samimi bir düğün yaptı. Bu arada Zeynep Bastık'ın sade gelinliği ve güzelliği epey konuşuldu.

Detaylar için buraya 👇

Şarkıcı Zeynep Bastık ile Sevgilisi Tolga Akış Ünlülerin Akın Ettiği Eğlenceli Bir Nikahla Dünyaevine Girdi

Ancak başkasının ne giyeceğine, ne yapacağına karar vermeyi kendine düstur edinmiş bir kişi bu olayı da kaçırmadı. Bekaretten tutun da feminizme kadar her şeyi söylendi bir gelinlik üzerinden.

"Sana ne kardeşim?" denilecek o tweet burada 👇

Bu akılalmaz tespitten sonra sosyal medya kullanıcıları tepkilerini dile getirdi:

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Popüler İçerikler

Doğukan Güngör, "Kızılcık Şerbeti Bitsin" İddialarına Son Noktayı Koydu!
Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!
YORUMLAR
08.07.2021

Yırtmaç giyme canavarlığı? Bekaretinin durumunu mahalleye duyurmama canavarlığı? Kraliçenin teki zamanında beyaz giymiş. Millet de ondan özenip beyaz giymeye başlamış. Beyaz bir haltı temsil etmiyor. Temsil etse bile isteyen giyer isteyen giymez. Kimseye sembolizm şovu yapmaya uğraşacak değiller.

08.07.2021

Sizin yorumunuza ekleme yapayım: Kırmızı kuşak bekaretin simgesi değil, "gayret kuşağı" olarak bilinen eski bir şaman geleneğidir. Evlenen kadının evlilik hayatında yaşayacağı zorluklara katlanması niyetiyle kadınların beline bağlanan bu kuşak adından da anlaşılacağı gibi şaman kültüründe gayreti temsil ediyor. Beyaz gelinlik ise; 1840 yılında Prens Albert ile evlenen Kraliçe Victoria'dan sonra moda olmuştur. Osmanlı'da ilk beyaz gelinlik giyen Sultan 2. Abdülhamid Hân'ın kızı Nâime Sultan'dır.

08.07.2021

Sene 1960 yer Türkiye tartışılan mevzu : bekaret Sene 1921: Yer Türkiye tartışma konusu: bekaret Sene 2100: yer Türkiye tartışma konusu : bekaret

08.07.2021

Emin ol dünyanın son günü bile tartışılır

hintlilerin,taylandlıların renkli gelinlik giydiğini görseler ne derlerdi acaba :P bırakın insanlar istediğini giysin size ne kardeşim

TÜM YORUMLARI OKU (21)