Zeynep Bastık, Eski Eşi Tarafından Çocuğunun Gözleri Önünde Öldürülen Emine Bulut'un Kızı İçin Kolları Sıvadı

Hay sen çok yaşa!

Kırıkkale'deki bir lokantada, 4 yıl önce boşandığı eski eşi tarafından bıçaklanarak kızının gözleri önünde öldürülen Emine Bulut Türkiye'nin gündeminde.

Öldürülme anının ortaya çıkmasıyla birlikte Emine Bulut'un "Anne lütfen ölme" diyerek ağlayan 10 yaşındaki kızının feryatlarını dinledik.

Tüylerimizi diken diken görüntülerin ardından tüm Türkiye isyanımızı dile getirdik. Onlardan biri de şarkıcı Zeynep Bastık'tı.

Bastık, Instagram hesabından 28 Ağustos’ta Çeşme Amfi Tiyatro'daki konserinin tüm gelirini Emine Bulut'un kızının eğitimi ve psikolojik desteği için bağışlayacağını söyledi.

Aynı zamanda da kendisine destek veren sanatçı arkadaşlarını sahnesine davet etti.

Bu güzel düşüncesi için Zeynep Bastık'a teşekkür ediyoruz. İyi niyetinle günümüzü az da olsa güzelleştirdin.

Yorumlarda buluşalım!

Popüler İçerikler

Bir Dönemin En Parlak İş Fikriydi: İnternet Kafeler Mazi Oluyor!
Merve Taşkın Sevgilisinden Gördüğü Şiddeti Paylaştı: "Cinsel Organıma Tekmeler Atıyordu"
9 Yaşındaki Çocuğa İmam Odasında Yıllarca İstismar İddiası: İmam Tutuklandı!
YORUMLAR

ilk defa doğru kişiyi ünlü yaptık ya bir tek ına mutluyum

23.08.2019

Devletin yapması gerekeni sanatçı/sivil kişiler yapıyor. Nerede bu vergileri hüpleten devlet? Katili hapise koyup ömür boyu besleyeceğine sallandır bir ağaçtan gitsin ona harcadığın elektriği suyu geride kalan o yavrucağa ver. Allah sanatçılarımızdan ve yardımsever halkımızdan razı olsun.

23.08.2019

Orada burada paylaşımlar yapıp lanet okumak yerine somut olarak ne yaparım diye düşünmüş helal olsun sevmezdim ama bu hareketini hiç unutamayacağım. Yaşadıklarını hiçbirimiz iyileştiremeyiz artık ama en azından bu çok faydalı olacak kızcağız için

TÜM YORUMLARI OKU (10)