Zerrin Özer’den Hayranlarını Üzen Haber: Tedavi İçin Darülaceze'de Kalıyor

'Kıymetli dostlarım mesleki kariyerimi kendi irademle noktaladım' sözleriyle herkesi üzen ancak kısa bir süre sonra geri dönen Zerrin Özer, anksiyetesi artması sebebiyle doktorunun tavsiyesi üzerine Darülaceze’de bulunan fiziksel tedavi ve rehabilitasyon merkezine yattı.

Hürriyet’ten Behlül Aydın’ın haberine göre; Bir dönem psikolojik sorunlarla mücadele eden Zerrin Özer, tedavi görmek amacıyla Darülaceze’de bulunan fiziksel tedavi ve rehabilitasyon merkezine yattı.

Anksiyetesi artan sanatçının yakından takip edilebilmesi için doktorunun tavsiyesi üzerine böyle bir karar aldığı öğrenildi.

Daha önce omuriliğinden ameliyat olan Özer’in bu sağlık sorununa da çözüm aranacak.

Zerrin Özer, sağlık sorunları nedeniyle Haziran 2022’de müziği bıraktığını açıkladıktan birkaç ay sonra geri dönmüştü.

Sosyal medyada borderline yani ‘kişilik bozukluğu’ hastalığıyla mücadele ettiğini açıklayan sanatçı, “Defolup gitmek istiyorum. Bıktım artık beni yaftalamanızdan” demişti.

Zerrin Özer'den açıklama geldi;

'Kıymetli sevenlerim ve değerli basın mensupları. Maalesef dünden beri çıkan haberleri şaşkınlıkla izlemekteyim. Her şeyden önce Darülaceze Sayın Hamza Cebeci başkanlığında kendisini sürekli yenileyen ve tüm sağlık çalışanları ve destek ekipleriyle son derece profesyonelce çalışan bir kurumdur. Huzurevi olması haricinde sağlık anlamında destekleyici birçok birikimi bünyesinde barındırmaktadır. Günlük hayatımı hafifte olsa etkileyen birtakım zincir fiziki sağlık problemlerimin tedavisinde özellikle ve kendi isteğimle seçtiğim bu konuda ihtisas sahibi doktorların görev yaptığı kurumun ismini, misyonunu ön yargılı ve yanlış bir şekilde kullanarak, tarafımı düşkün ya da düşmüş gibi gösterme çabasını anlamakta güçlük çekiyorum maalesef. Bu tür amacını aşan konularla gündemi meşgul etmeyelim lütfen. Sevenlerin, canlarım Zerrin'iniz gayet iyi. Hiç merak etmeyin. Sevgilerimle.'

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
YORUMLAR
24.11.2023

Ah bee... Neler neler yaşadı herkesten habersiz kim bilir. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur.

24.11.2023

son darbeyi vurdun bu son mektupllaaaaa

24.11.2023

ya hahaha 😂 ne alaka aq

Canım benim, sanatçıya özlem duyduğumuz bu günlerde Zerrin ÖZER'i hasta görmek çok üzdü beni. İyi bakım alacaktır, iyi olsun, mutlu olsun inşallah. Seviyoruz onu.

TÜM YORUMLARI OKU (21)