Zenginin Malı Yine Çenemizi Yordu: Boşanırken Eşlerine Ödedikleri Tazminat ve Nafakalarla Dudak Uçuklatan Ünlüler

Yine zenginin malının çenemizi yorduğu bir içerikle karşınızdayız...

Son aylarda nafaka tartışması bir hayli gündemde biliyorsunuz ki. Ünlü kadınlar da bu kampanyayı destekliyor.

Nafaka Tartışmasına Ünlüler de Katıldı: 'Nafaka Hakkına Dokunma' Kampanyasına Destek Veren Ünlü Kadınlar

1. Şeyma Subaşı - Acun Ilıcalı

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, geçtiğimiz yıl hepimizi şok eden ani bir kararla evliliklerini bitirmişti. Acun Ilıcalı yaklaşık bir yıl evli kaldığı Şeyma Subaşı için 10 milyon TL tazminat ve aylık 125 bin lira da nafaka ödemeyi kabul etmişti. Ayrıca birlikte oturdukları evi de kızları Melisa'ya bırakmıştı.

2. İstem Atilla - Burak Yılmaz

Futbolcu Burak Yılmaz ve İstem Atilla yaklaşık dört yıllık evliliklerinin ardından geçtiğimiz yıl boşanmıştı. İstem Atilla 12 milyon lira tazminat ve aylık 65 bin lira nafaka ödenmesini talep etmişti, ancak mahkeme bu talebi haklı görmemişti. Bunun üzerine Burak Yılmaz'ın eşine 1,3 milyon lira tazminat ve aylık 10 bin TL nafaka ödemesine karar vermişti. Neyse ki ikiliden güzel haber geldi, şu günlerde tekrar barıştıkları konuşuluyor.

3. Asena Atalay - Caner Erkin

Türkiye'nin en çekişmeli boşanma davalarından biri şüphesiz ki Asena Atalay ve Caner Erkin arasında yaşanmıştı. Asena Atalay oğlunun barınma giderleri, sağlık giderleri, özel okul, spor ve müzik eğitimi, gıda masrafı, ulaşım giderleri, bakıcı parası, özel yabancı dil eğitmen, dershane, yurt dışı okul, özel eğitmen, tatil masrafları için eşine, 451 bin TL'lik bir nafaka bedeli çıkarmıştı. Ayrıca aylık 50 bin lira da nafaka talep etmişti. Geçtiğimiz günlerde ikili arasında devam etmekte olan dava sonuçlandı. Mahkeme Erkin'in Asena Atalay'a aylık 3 bin TL nafaka ödemesine karar verdi.

4. Soraya Khashoggi - Adnan Kaşıkçı

Suudi İş İnsanı ve Sanayicisi Adnan Kaşıkçı Süreyya Kaşıkçı olarak da bilinen eşi Soraya Khashoggi'ye rekor bir tazminat ödemişti. Dolar milyarderi olan Adnan Kaşıkçı, yaklaşık 13 yıl evli kaldığı eski eşine 874 milyon dolar tazminat ödemişti. Tabii aldığı tazminatla o dönemin en zengin kadınlarından da biri olmuştu.

5. Pınar Eliçe - Çetin Çapan

Şarkıcı Pınar Eliçe, beş yıl evli kaldığı eski belediye başkanı Gürbüz Çapan'ın kardeşi Çetin Çapan'dan kendisine ihanet ettiği iddiasıyla boşanmıştı. Eliçe, Çapan'dan boşanırken 3 milyon lira tazminat almıştı.

6. Reyhan Gülman - Lemi Gülman

Türkiye'nin en çekişmeli boşanma davalarından biri de iş insanı Lemi Gülhan ve Reyhan Gülman arasında yaşanmıştı. Uzun yıllar süren boşanma davasının ardından Lemi Gülman, eski eşine 3,5 milyon lira tazminat ve aylık 9 bin TL nafaka ödemeyi kabul etmişti.

7. Angelina Jolie - Brad Pitt

Brad Pitt ve Angelina Jolie henüz daha boşanmadan aralarında nafaka ve tazminat tartışmaları başlamıştı. Angelina Jolie Brad Pitt'in çocuklarının bakımı için para vermediğini iddia etmişti. Bunun üzerine ise Brad Pitt, çocuklarına toplamda 1,3 milyon dolardan fazla para ödediğini, Jolie'ye ise 8 milyon dolar para verdiğini söylemişti.

8. Irina Malandina - Roman Abramoviç

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Rus İş İnsanı Roman Abramoviç, beş çocuğunun annesi Irina Abramoviç'ten genç sevgilisi için boşanma kararı almıştı. Roman Abramoviç, yaklaşık on altı yıl evli kaldığı eşine yaklaşık 2 ila 10 milyar dolar arasında bir tazminat ödemişti.

9. Katie Holmes - Tom Cruise

Katie Holmes ve Tom Cruise çifti yaklaşık altı yıl evli kaldıktan sonra boşanmışlardı hatırlarsanız. Çekişmeli geçen bu boşanma sürecinin ardından mahkeme, Cruise'un aylık 300 bin euro nafaka ödemesine karar verdi.

10. Donald Trump - Ivana Trump

ABD başkanı Donald Trump, on beş yıllık eşi Ivana Trump'a tahmin edebileceğiniz üzere rekor bir tazminat ödemişti. Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump'a ödediği tutar ise tam tamına 250 milyon dolar.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? 

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
11.07.2019

#7 ya allah aşkına para vermese nolacak 100 milyon dolar servetin var çocuklarına 10 ömür yeter o para yüzsüz gibi brad pitt çocuklar için para vermedi diyor ki adam vermiş zaten bu nafakayı çıkaranın amınakoyim kadının 100 milyon dolar serveti var adam hala para veriyo.

11.07.2019

Bence nafaka tutarı asgari ücret kadar olmalı.. :ASD:AS:D Hakikaten dediğin gibi serveti olanlara bile servet kadar nafaka ödeniyor.

11.07.2019

Çocuğu olmayan konuşmasın. Nafaka kadının her anlamda sömürüldüğü dünya düzeninde şarttır, esastır. O mallar beraber kurulan yaşamda kazanılmıştır. Elbette aldatan eş tazminat ödeyecektir. Normal.

11.07.2019

874 milyon dolar

11.07.2019

caner asena denen 6222'ye neden nafaka ödüyor? 6222 asena'nın caner'e ödemesi lazım

TÜM YORUMLARI OKU (9)