Zelenski'den 'Anti-Putin' Koalisyonu Açıklaması: 'Leyen, Macron, Nehammer ve Erdoğan İle Konuştum'

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, anti-Putin koalisyonu oluşturduklarını belirterek, Von der Leyen, Macron, Nehammer ve Erdoğan ile somut yaptırımlar konusunda görüştüğünü açıkladı. 

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında ‘anti-Putin’ koalisyonu oluşturduklarını belirterek “Von der Leyen, Macron, Nehammer ve Erdoğan ile ordumuz için somut yaptırımlar ve somut yardımlar hakkında konuştum. Kararlı eylemler bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Zelenski'nin paylaşımı 📌

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Ekrem İmamoğlu’nun Roma Çıkarması: 73 Kişilik Kafile Lüks Otelde Konaklamış
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
YORUMLAR
24.02.2022

Bir işin içine de girmeyelim, harbiden olmadığımız masa yok. Moldova ve Belarus daha NATO ve BM toplanmadan tarafını seçti işgale destek verdi. An itibariyle de ülkenin yarısını ele geçirdi adamlar. Herhangi bir ittifaktan karşı saldırı gelirse Çin'in de dahil olması kaçınılmaz. Ki öyle olursa olası bir 3. Dünya Savaşı kapıda gibi. Bu düpedüz ABD 'ye karşı bir gözdağı,Avrupa' ya karşı korkusu yok adamın. Bizim ne kadar ileri gidebileceğimiz ise tartışılır. Bizim çıkarımız neyse ona göre bir politika uygulanmalıdır. Mazlumun yanındayız ama biz buna karşı durabilecek güçte değiliz. Ne yazık ki durum bu kadar vahim.

24.02.2022

ukrain mazlum değil sadece abd kuklası putin haklı sebepler ile göz dağı veriyor abd avrupa birliğini yöneten yegane mekanizma sen silahları rusyaya karşı adamların sınırına yığarsan yumruk yemeden yumruk vururlar . Olanda sivile olur.

24.02.2022

Yürü git zelenski, bizim derdimiz çok zaten.

24.02.2022

salı günü moskavada cıma Namazı kılacaz 😂

TÜM YORUMLARI OKU (11)