Zeki Demirkubuz'un Yeni Filmi 'Kor' 22 Nisan'da Vizyonda

Son olarak 2015 yapımı Bulantı filmini izlediğimiz Zeki Demirkubuz’un, Türkiye – Almanya ortak yapımı filmi Kor önümüzdeki hafta sinemaseverler ile buluşacak.

Zeki Demirkubuz’un senaryosunu 1998’de yazmaya başladığı, hatta 2007’de filmi çekmeye niyetlenip, ardından vazgeçmesi ile rafa kaldırdığı filmi Kor, Taner Birsel, Aslıhan Gürbüz ve Caner Cindoruk’un başrollerinde yer aldığı haliyle 22 Nisan’da vizyona giriyor. 

Demirkubuz’un kariyerindeki on birinci filmi olacak Kor‘un çekimleri geçtiğimiz sene başında İstanbul’un birçok farklı semtinde yapılmıştı. 

Kocasının iş için Romanya’ya gidip, burada tutuklandığı için geri dönememesi üzerine hasta çocuğuyla baş başa kalan Emine karakterinin etrafında gelişen hikayeyi izleyeceğimiz filmin fragmanını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
15.04.2016

Daha izlemeden senaryoyu çözdüm, Geçim sıkıntısı çeken sorunlu ve birbirinden kopuk çift, ilgisiz koca, kadına ilgiyle yaklaşan derdini dinleyen sırtlan gibi sokulan başka bir erkek, yakınlaşmalar....ve kaçınılmaz seks ;) aman ne orjinal senaryo mk -.-

15.04.2016

ha bir de bolca karamsar hava insanı boğan ve yaşam enerjisini emen cinsten, uzun uzun bakışmalar, derin sessizlik ve bolca dram alsana demirkubuz style ;) bir de sanat filmleri gişe yapmıyor diyolar, nasıl yapsın ki ? bu hikaye hergün gazetelerden okuduğumuz gördüğümüz şeyler, bkz: beratcan'ın anası

16.04.2016

Ya tutarsa..1000 film yapcam 1 i tuttu mu yırttık pacayiii.diyor yönetmen

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ