Zehirli Etleri Taşıma Anları Kamerada: Ankara'daki Köpek Katliamını Yapan Caniler Adliyeye Sevk Edildi!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinin Batıkent semtinde bir araçtan atıldığı iddia edilen zehirli tavuk etinden yiyip telef olan köpeklerin sayısı 16'ya yükseldi. Klinikte 7 köpeğin tedavisi sürerken polis, olayla ilgili plakasının sahte olduğu belirlenen beyaz renkli otomobildeki 3 kişiyi arıyordu. Köpekleri zehirledikleri öne sürülen 3 kişi polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı. Gözaltına alınan 3 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Olay, dün akşam saatlerinde meydana gelmişti. Hayvanseverlerin parklarda ve boş arazide yaptırdıkları kulübelerde beslediği sokak köpekleri, çevre sakinleri tarafından can çekişirken bulunmuştu.

Ankara'da Vahşet: Çok Sayıda Köpek Zehirlenerek Öldürüldü

'Köpeklerden rahatsız olduğu için zehirlemeleri için para vermiş'

DHA'da yer alan habere göre, köpekleri zehirledikleri belirlenen Levent Ö., Musa D. ve Aydın G., polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı. Sebze halinde balıkçılık yapan ve aynı mahallede oturan Levent Ö.'nün köpeklerden rahatsızlık duyduğu, bu nedenle de oto yıkamacılığı yapan Musa D. ve Aydın G.'ye köpekleri zehirlemeleri için para verdiği öğrenildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra, adliyeye sevk edildi.

3 şüpheli sorgularının ardından da tutuklanmaları talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Ellerinde beyaz poşetle geldiler 🎥

Bu arada şüpheli 3 kişinin, kullandıkları beyaz renkli kapalı kasa minibüsle ellerinde beyaz poşetle tavuk etlerini olay yerine getirdikleri güvenlik kamerası görüntülerine de yansıdı

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
10.04.2019

Kim olduğunuzu öğrendikten sonra sizi zehirlemeyi düşünüyorum, rahatsız oldum çünkü orospu çocukları.

10.04.2019

Ulan cidden bu dünya üzerinde kimsenin canı yansın istemem. Asla şiddete,ölüme pozitif bakan bir insan değilim. Ama siz gibileri sike sike öldürseler yemin ederim dönüp bakmam. Ulan ibneler daha insan olmayı beceremezken bir canlının canını alma yetkisini kendinizde nasıl buluyorsunuz ? Amına koduklarım sizin yakanız bir araya gelmesin. Benim en kahrolduğum noktada SİKTİMİN ÜLKESİNİN ADALETİ SİZİN GİBİ PUŞTLARI SALIYOR AMK.

10.04.2019

umarım o aldığınız tüm canların bedelinde boğulursunuz. boynunuzda düğüm olsun allahın belaları

TÜM YORUMLARI OKU (60)