Zehirlenerek Öldürülen Rus Casustan Ses Getirecek Putin İddiası: 'Reşit Olmayan Kişilerle...'

Polonyum zehirlenmesi sonucunda hayatını kaybeden eski Rus casusunun ölmeden önce Putin hakkında bomba itiraflarda bulunduğu ortaya çıktı! Ukrayna'yı işgal eden ve başkent Kiev'i ele geçirmek için her yolu deneyen Rus lider Putin, binlerce kişinin ölümüne neden oldu. Rus casus Alexander Litvinenko'nun anlattıkları ise herkesi şok etti. 

2006 yılında zehirlenerek öldürülen Litvinenko, 'Putin'i öğrencilik zamanlarından tanıyan bazı insanlar onun normal olmadığını söylerdi. Hakkındaki iddialar nedeniyle göreve başlarken dış istihbarata kabul edilmedi. KGB Leningrad'ta göreve başladı.' dedi.

Rusya casusu Litvinenko, ölmeden önce yaptığı itiraflarında Vladimir Putin hakkında çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Yakınındaki kişilerin organize ettiği gecelerde...

Putin'in reşit olmayan kızlarla birlikte olduğunu iddia eden Litvinenko, Putin'in yakınlarındaki bazı kişilerin bu geceleri organize ettiğini söyledi. İddiaya göre bu gecelerde Putin, genç insanlarla birlikte oluyordu.

Bu durum açığa çıkınca birçok operasyon yapıldı ve iddiaların sahibi ile organizatörler tutuklandı.

Popüler İçerikler

Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
YORUMLAR
08.03.2022

Guzel algı operasyonları Onedio!!! Dünya iyisi Amerika ve melek Avrupa sizi barbar olarak görüyor. Insan muamelesi görmüyorsunuz. Ama ne hikmetse yalamaya devam Onedio!!! Tebrikler!!! Kan dökmediği ülke kalmayan ABD ,faşist Italya , 2 milyon insan katleden Almanya ,Sömürge kralı Fransa'nın besleyip kendisine kalkan yapmaya çalıştığı Ukrayna'ya müdahale etti diye Yapmadığınız kötüleme propaganda çeşidi kalmadı. Aferin okumuş "kültürlü" insanlar.

08.03.2022

işte biz buna "whataboutism" diyoruz. Mevcut gündem ile alakası olmayan konuları öne atarak esas konuyu unutturma ya da önemsiz gösterme çabası

08.03.2022

Yalnız bu dünyanın bir çok yerinde çoğu siyasetçide olan bişey. Hatta çok daha beterleri var.

08.03.2022

Sakın tasvip ediyor ya da onaylıyormuşum gibi bir kanıya varılmasın ama 16-17 yaşındaysa ve buna pedofili diyeceksek 10 yaşından küçük çocuklarla ilişki kuran siyasilere ne diyeceğiz bilmiyorum ona bambaşka bir isim koymamız gerekir o zaman ve biden onlardan. Obama döneminde de pizza gate diye bir skandal ortaya çıkmıştı itibarsızlaştırılarak üstü kapatıldı.

08.03.2022

Keşke bu karalama kampanyanıza delillerle ışık tutsanız :) Boş Ukrayna savunuculuğunuz bittiği zaman yine gündemi saçma sapan intagram paylaşımları. Çöle düşşe kutup ayısına denk gelecek memeli salak! gibi lafügüzaf içeriklerle doldurmanız dileğiyle.

TÜM YORUMLARI OKU (15)