Zarf Alabilmek İçin Gelin Arabasının Önünü Kesen Çocuğun Bisikletini Ezdiler

Düğün konvoyundan zarf almak isteyen çocuklar, gelin arabasını bisiklet ile durdurdular. O çocuklara zarf vermek istemeyen ve yoluna devam etmek isteyen şoför ise çocukların bisikletini ezdi, ardından ise tampona sıkışan bisikleti çıkarmak için araçtan indi.

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
07.09.2021

Şu para adeti bitsin artık. İnsanlar ev kurmak için ihtiyaçları olan parayı zar zor denkleştiriyor zaten. Bir de elalemin çocuğuna ayrıca para mı ayırsın?

07.09.2021

3-5 lira zarflarda be abartmayın. Sırf birine yavşamak için yüzlerce lirayı çöp şeylere dağıtanlar var, 1 gün içinde maksimum 150 lirayla çocukları sevindirin, batmazsınız.

07.09.2021

Kimse kusura bakmasın. Bu bir adet olamaz. Kibarca reddetsen bile bunu o kadar sinir bozucu şekilde yapıyorlar ki asla gitmiyorlar. Koca koca insanlar bile yapıyor. Veresin varsa da vermiyorsun. Bisikletini ezmesi doğru değil tabiki. Ama adet dediğiniz şeyin de kıvamında olması lazım. Karşındakini kışkırtmadan, anlayışla yapılmalı. Belki o an zarf kalmamıştır, acelesi vardır ve ya gerçekten vermek istemiyordur. Anlayış olmalı anlayış. Zaten bu adet adet diye tutturduğunuz zırvalıklardan da nefret ediyorum o da ayrı bir konu.

08.09.2021

Kardeşimin düğün gününde o gelin arabası içinde öleceğimi sanmıştım ben. Gelin arabasını gören çocukların birkaç saniye içerisinde o arabanın etrafını sarıp arabanın bütün camlarını yumruklamasi, arabanın camını kırıp içeri uzanabilmek için yaptıkları korkunçtu 😥 o yüzden aman çocukları sevindirin ne olacak diyenlere asla katılmıyor çünkü onlar çocuk falan değil, geleceğin canavarları, canileri

TÜM YORUMLARI OKU (25)