Zaman Gazetesi Önünde İkinci Müdahale

Kayyuma devredilen Zaman gazetesinin binası önünde toplananlara polis bugün bir kez daha müdahale etti.

Zaman Gazetesi'ne Kayyum Atandı; Polis TOMA ve Gazla Girdi

Dün akşam ki müdahalenin ardından bu sabah saatlerinde itibaren de destek için Zaman Gazetesi'nin Bahçelievler'deki binası önünde toplanmalar başladı. 

Polis, toplanan kalabalığa dağılmaları yönünde uyarıda bulundu. Kalabalık dağılmayınca polis, biber gazı ile müdahalede bulundu.

Ozan Köse/ AFP

Twitter: @IDogan

DHA

DHA

DHA

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Genel Yayın Yönetmeni Bilici'nin işine son verildi

Sabah saatlerinde gazete binasına gelen Genel Yayın Yönetmeni Abdulhamit Bilici’nin içeri girişine izin verilmedi.

Cihan Haber Ajansı’nın haberine göre Bilici’yi içeri almak istemeyen polisler, kendilerine bu yönde talimat verildiğini söyledi.

Daha sonra kayyumlarla görüşmek üzere binaya giren Bilici ve yazar Bülent Keneş'e, kayyum tarafından Zaman gazetesi yönetiminin devralındığı ve bu kapsamda hizmet akitlerinin sonlandırıldığı bildirildi.

TOMA ve bariyerli önlem

AFP

Dün kayyumların polis eşliğinde girdiği Zaman gazetesi çevresinde bugün yoğun güvenlik önlemleri alınmıştı. Bariyerlerle çevrilen bina etrafında TOMA'lar hazır bekletilirken bölgede görevli çok sayıda polis de gazeteye kimseyi yaklaştırmamıştı.

Çalışanlar kimlik kontrolü ile binaya alınmıştı

Twitter: @sumeyracicek

Gazete çalışanları da kimlik kontrolünün ardından binaya giriş yapmıştı.

Ajanslar - Kapak Fotoğrafı: Ozan Köse/AFP

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Cem Garipoğlu'nun Otopsi Fotoğrafları Ortaya Çıktı: Sağ ve Sol El Parmaklarındaki Morarmalar Dikkat Çekti
YORUMLAR
05.03.2016

Öncelikle ne geziciyim ne akpli nede gülenci. Sırf fikirlerini söylüyo ve yazıyo diye gazeteler kapatıldı, gezide bir sürü genç fikrini savunduğu için öldürüldü, sırf kapalı diye bi çok genç kadın okul okuyamadı, siyası görüşleri yüzünden bir sürü genç işkencelere maruz kaldı ve öldürüldü açık kadınlar defalarca hakarete uğradı . Ülkemizde kan gövdeyi götürüyo ve her seferinde saçma sapan yorumlar yazıp insanlar gülüyo. Gülenciler Akplilere açıklar kapalılara sağcılar solculara Türkler Kürtlere veya tam tersi taraflar sürekli birbirine gülüyo. Ölen insan ayrıştırılan biziz yazık ki farkında bile olmadan yaşıyoruz. Martin Luther King'in dediği gibi; Ya hep beraber kardeşçe yaşamayı öğreneceğiz, Ya da hep beraber aptalca öleceğiz.

Herkes böyle düşünse hiçbir sorunumuz olmazdı.

05.03.2016

Bankaları sirketleri gazeteleri için verdikleri bu mücadeleyi bir kez bile ülkeleri için vermediler . edit: ayrıca olaya başörtüsü üzerinden bakan mallar ne yapın ne edin beyninize oksijen gönderin.

05.03.2016

tam yazıcaktım yazmışşsın bravo

05.03.2016

Gezi olaylarında "Benim başörtülü bacıma saldırdılarr" diye mobese kameralarına bile konuşanlar bir ortaya çıksın bakalım.. Gezicilere kurban olun siz , Geziciler dindarım diyen insanlardan çok daha saygılı başörtülülere ! Dün çıkarları uğruna "Benim baş örtülü bacılarıma saldırdılar, eveet eveeet bunu da yaptılar" diyenler , bugün yine çıkarları uğruna başörtülü bacılarının gözlerini çıkarıyor.. Boşuna demiyoruz başkalarına kötülük yapılırken sessiz kalırsanız bir gün size sıra gelir diye.. Sıra bir gün bu %49a da gelecek.. Adalet bir gün size lazım olduğunda sakın ola GIK bile demeyin

TÜM YORUMLARI OKU (53)