Zahide Yetiş'in Programda Anal İlişkiyle İlgili Sorduğu Soru Ortalıkta Resmen Bomba Etkisi Yarattı

Düşünsenize, komşularla kısır yerken televizyonu bir açıyorsunuz karşınıza böyle bir şey çıkıyor...

Zahide Yetiş, gündüz kuşağının en çok izlenen programlardan biri olan "Zahide Yetiş'le" ile her gün ekranlara geliyor biliyorsunuz.

Programın daimi konukların biri de Dr. Feridun Kunak. Zahide Yetiş ve Feridun Kunak, insanların en çok ilgilendiği sağlık sorunları ve çözümleri ile ilgili bilgi veriyorlar. Yani aslında tablo bu!

Bu sefer de konu birçok kişiyi ilgilendiren hemoroid sorunuydu. Dr. Feridun Kunak, hemoroid ağrılarını azaltan kremden bahsediyordu. Hatta bu sorunla ilgili şemalar da çizmişti beyaz tahtaya.

Fakat öyle bir an geldi ki, Zahide Yetiş anal seksin hemoroide sebep olup olmadığı Dr. Kunak'a dolaylı kelimelerle sordu. Feridun Kunak'ın ve Zahide Yetiş'in o anlarını izleyelim buyurun...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bu sorunun ardından video sosyal medyada günün konusu oldu ve ilginç tepkiler de arka arkaya geldi...

Doktor

adnan dert

İlke

Tanrı Şiva

kürşat dalga

Meri

Sahibe Sultan Mia Khalifa

painladder

Popüler İçerikler

Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
YORUMLAR
16.01.2020

Kadının utana sıkıla sorduğu bir soru, tüm medya şaklabanları tarafından dalga unsuru oluyor. Aynı kitle, biz neden böyle bir ülkeyiz diyen kitle. Anal seks bu açıdan sakıncalı mıdır deseydi eminim iki kat dalga geçilecek ve kadının mesleğini tehlikeye sokacaktı. Toplum kendi eleştirdiği şeylerle dalga geçecek kadar embesil olmuş. Ota boka espri kasmaya çalışan kitle var.

16.01.2020

Herkes gayet iyi biliyo ne olduğunu ama konuşmak yasak!Hay kurallarınızı sikiyim sizin...

16.01.2020

Hiç şaşırmadım, böyle bir şey ancak Türkiye’de gündem olur zaten. Daha yeni yeni benim karıma kadın doktor baksın kafasını aşıyor bu ülke. Tıpta ayıp olmaz lafını hiç duymamışlar. Gece yarısı hacı hoca programlarında günah mı diye sorulsa bu kadar olay olmazdı. Tıp yayını bu sorulması gereken her şeyi soracaklar tabii ki, ne bekliyorsunuz yani?

16.01.2020

Bu infial yaratacak bir konu mu gercekten kadin bilgilendirme icin sormus neyin dalgasini geciyorsunuz cinsel egitimin zorunlu olmasi gerekirken daha hala ahaha anal seks sordu yauv kafasindan cikamadiniz,yuh.

TÜM YORUMLARI OKU (32)