Zafer Zeybek, Eşini Bıçaklayarak Öldürdü

65 yaşındaki Zafer Zeybek, eşini bıçaklayarak katletti. Cinayetin ardından Zafer Zeybek, gözaltına alındı.

Zafer Zeybek’i suç aletiyle yakaladı

Güne bir kadın cinayeti haberi ile başladık. Her geçen gün yeni bir kadın cinayeti haberi duyuyoruz. Edinilen bilgilere göre, Manisa'da yaşayan Zafer Zeybek ile eşi Huriye Zeybek arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Zafer Zeybek, eşini karın bölgesinden bıçakladı.

Zafer Zeybek, gözaltına alındı

Cinayetin ardından, apartman yöneticisi olduğu öğrenilen Zafer Zeybek, apartman yöneticiliğini bırakmak için evrakları üst komşusuna götürdü. Zafer Zeybek’in üstünün kanlı ve davranışlarının normal olmadığının farkına varan komşusunun ihbarı üzerine apartmana polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Huriye Zeybek, olay yerinde yaşamını yitirirken, polis ekipleri ise Zafer Zeybek’i suç aletiyle yakaladı. Zafer Zeybek, gözaltına alındı. Huriye Zeybek'in cansız  bedeni ise morgun kaldırıldı.

Bir Kadın Cinayeti Daha! Katil Aranıyor

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
23.10.2022

Editör yine ters köşe yaptın bizi, adamı ünlü biri falan sandım. Zafer zeybek şunu yaptı. Zaten aq çocuğu büyük bir halt yemiş, sende bu yanlışlarla yüceltme. Bu arada çözüm idam !

23.10.2022

Türkiye’ye idam gelirse şuan ki yönetim kendisine ters düşen her politikacıya, gazeteciye, vatan haini ilan ettikleri asker ve komutanlara ve haksız yere hapise artıkları yüzlerce insana idam cezası verir. Basit bir hapis cezasını bile doğru yerde düzgün şekilde veremeyen çok yavaş ve kusurlu bir Adalet sistemimiz varken idam cezası gelirse Türkiye cehennem olur.

23.10.2022

Şöyle bir söz vardı. Tam olarak hatırlayamadım ama bir suça verilmemiş bir ceza, aslında toplumu cezalandırmaktır. Zamanında caydırıcı cezalar verilmedi. Şimdi bunun bedelini tüm toplum ödüyor. Umarım hapiste çürür de ölemezsin

23.10.2022

Milletvekili gibi biri sandım öyle bir yazmışsınız ki 🤣

TÜM YORUMLARI OKU (10)