'Zafer Turizm' ile İstenmeyen Tüylere Veda: Ümit Özdağ'dan Güzellik Salonu İndirimi

Mültecilere yönelik ayrıştırıcı söylemleriyle sık sık gündeme gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Instagram'dan parti üyelerine bir güzellik merkezinde indirim yapılacağını duyurdu. 

Özdağ'ın resmi hesabından yaptığı paylaşım ve kullandığı ifadeler şöyle 👇

'Gaziosmanpaşa'da harika bir güzellik salonu açan Dilek Hanım, Zafer Partisi'ne üye olan 10 kadın için ücretsiz cilt bakımı ve Zafer Partisi üyesi kadınlara sürpriz indirimler yapacağı sözünü verdi. e-Devlet'ten Zafer Partisi üyesi olduğunuzu gösterip, indirimli hizmet alabilirsiniz.'

Ümit Özdağ'dan Mülteci Göndermeli Mancınık Pozu

Popüler İçerikler

Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
09.01.2023

"Mültecilere yönelik ayrıştırıcı söylemleriyle..." Ne yapsaydı bu haberi hazırlayan arkadaş? Ülkenin öz evlatları aç susuz yatarken, sen kendi yurdunda 2. sınıf insan muamelesi görmeyesin diye çabalaması mı battı? Tabii 2. sınıf vatandaş muamelesi görmek istiyorsan başka... Helal olsun başkanıma. Tüm hümanistleri Türk düşmanlarını kudurtmaya devam.

09.01.2023

Güzellik salonu sahibi olan parti üyesi bi kadının diğer partililerine yaptığı bi iyilik bende geçen bizim partide bi teşkilatta başkan olan veterinere gittim yarı ücret aldı benim yaptığım işlede ilgili yardım isterlerse elimden geldiğince fiyat kırıyorum yani olur böyle şeyler.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ