Zafer Partisi Bursa İl Başkanlığı'nın Beyin Yakan Arap Levhası Paylaşımı Alay Konusu Oldu!

Zafer Partisi Bursa İl Başkanlığı'nın yaptığı Arap Levhası paylaşımı gündem oldu. 'Bir yandan Suriyeli istilacılar, bir yandan Arap Levhası. Maalesef coğrafya kaderdir.' ifadelerinin kullanıldığı paylaşım sosyal medyada alay konusu oldu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın sık sık yaptığı açıklamalar, paylaşımlar gündem oluyor biliyorsunuz ki. Çoğu zaman da özellikle mültecilerle ilgili söylemleri tepkilere neden oluyor.

Şimdi ise Ümit Özdağ olmasa da partisinin Bursa İl Başkanlığı'na ait Twitter hesabından yapılan bir paylaşım çok konuşuldu.

Arap Levhasının, Anadolu'yu ittiği belirtilen paylaşımda "Bir yandan Suriyeli istilacılar, bir yandan Arap Levhası. Maalesef coğrafya kaderdir." ifadeleri kullanıldı.

Arap Levhası'nın Anadolu Levhası'nı itmesiyle Suriyeli insanların alakasını çözemeyen birçok kullanıcı da bu paylaşımı yorum yapmadan geçemedi.

Ardından da Bursa İl Başkanlığı bu paylaşımlarla açıklama yaptı:

Haydi yorumlara!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Sonunda İsyan Etti! Haluk Levent'ten Dikkat Çeken AFAD Açıklaması
Oğuzhan Uğur'u Cimer'e Şikayet Etmeye Davet Eden Furkan Bölükbaşı'na Tokat Gibi Yanıt Geldi!

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
21.02.2023

Alay konusu dediğiniz şey, yarın birgün demografik yapının değişmesine tedbir aldığınızda gelecek tepkilerin aynısı. Şu sıralar mülteci güzellemesine karşı olanlara "ırkçı" yaftası yapıştıramadıkları için içindekileri böyle kusma fırsatı bulmuşlar.

21.02.2023

mülteci güzellemesine karşıyım, sürecin leş yönetiminden ötürü sosyal sorunlar çıktığının bilincindeyim. Suriyeli göçmen sığınmacı vs. yurtlarına dönmesi gerektiğini düşünüyorum ama Zafer Partisi düpedüz ırkçıdır ve haklı bir sorunu boktan söylemleri ile komikleştirip üzerine gölge düşürmektedirler

Pasif Kullanıcı
21.02.2023

Şu %1'lik partilere oy vermeyin sakın.İktidarın tek alternatifi 6'lı masa matematiksel olarak.Bu küçük partilerin muhalif oyları bölmek için kurulduğunu düşünüyorum.Muharrem İnce bir ara saraydan çıkmıyordu,Ümit Özdağ da yılların Mhp'lisi...

21.02.2023

Hangi vasıf ve sıfatla insanların oylarına göz dikiyorsun? Sen millet ittifakı için git iktidara oy verenlerden oy iste dana!

21.02.2023

of bi de üste çıkmaya çalışmış inanılmaz gerçekten. Coğrafi bir gerçeklik ile sosyal bir sorunu aynı kefeye koy, sonra "e bunun adı bu" diye üstelemeye çalış. sonra vay neymiş zafer partisi ırkçı değilmiş. tamam kardeşim ülkede mülteci sorunu var da sen basbayağı kafayı yemişsin

TÜM YORUMLARI OKU (22)