Zafer Partisi: 'Gök Tanrı İnancımıza Göre Yeni Börümüz Ümit Özdağ'

Zafer Partisi Aksaray Gençlik Kolları Başkanı Emrah Atsız sosyal medya hesabından paylaştığı videoda dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Gençlerle bir arada olduğu bir salonda çekilen videoda Atsız, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a ilişkin şunları söyledi:

'Her yüzyılda bir gelirler. Yüzüncü yılımız doluyor. Ümit Özdağ geliyor. Gök Tanrı inancımıza göre yeni Gök Börümüz Ümit Özdağ. Yüz yılı doldurmak üzereyiz Atatürk gelmişti, ulu önderimiz, baş ulumuz. Şimdi yeni ulu önderimiz Ümit Özdağ geliyor.'

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
YORUMLAR
01.08.2022

Tanrı Türkü Korusun İlk defa umudum var ülkem için

01.08.2022

Peki Ümit Özdağ'ın bundan haberi var mı? :)

01.08.2022

Tanrının haberi yok ne Ümit Özdağı

01.08.2022

Bir zafer partili olarak. her düşüncenin yobazları olduğunu biliyorum. ama bu videonun kasıtlı çekildiğinden eminim Ümit hoca yol göstericimizdir ama ona daha fazla sıfat takmanın gereği yoktur.

Aynı şeyi farklı söylemle söylemişsin sen de. Fark sen Atatürk dememişsin. Adam kimdir nedir tanımam, partilerin gençlik kolları başkanları falan genelde bomboş karakterler oluyorlar partilerden bağımsız. Ancak "Yeni Atatürk'ümüz" falan demiyor. Yeni gökbörü/yol göstericimiz diyor öyle ya gökbörü zaten yol gösterici demek. Ben de sonuna kadar destekliyorum ama bir yol gösterici olduğunu dahi düşünmüyorum. Düşüncelerime en uygun, ötesinde kişiliğine de saygı duyduğum bir siyasi lider sadece.

TÜM YORUMLARI OKU (33)