Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’dan Sinan Oğan Açıklaması

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, bugün Ankara'da yaptığı basın toplantısında cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda destekleyeceği ismi açıkladı.

Görevdeki Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceğini duyuran Sinan Oğan kısa sürede gündemin öne çıkan ismi oldu.

ATA İttifakı kurucularından olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Oğan'la aynı fikirde olup olmadığı merak edildi tabii.

Geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Ümit Özdağ ve Sinan Oğan arasından fikir ayrılıklarının olduğu iddiaları da epey gündem yarattı.

Oğan'ın açıklamasının hemen ardından Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

Özdağ, ''Sayın Sinan Oğan’ın açıklaması sadece kendi politik tercihidir. Bu açıklama Zafer Partisi’ni temsil etmemekte ve bağlamamaktadır. Zafer Partisi adına açıklama yarın saat 11.00’de benim tarafımdan yapılacaktır.

@zaferpartisi'' ifadelerini kullandı.

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
YORUMLAR
22.05.2023

Ümit Ozdagin Kkdan talepleri olmuş mülteciler mevzusu vdvimi daha evvel belirttiği ilkeleri, KK ittifakın diğer üyeleriyle de görüşüp döneyim demiş, Ümit bey yarın bana gorusup dönecekler inşallah anlasacak gibiyiz dedi. Bakalım yarın belli olur ancak Cumhur İttifakina destek verecek olsa bugün verirdi. Ya tarafsızim diyecek ya da Kk yi destekleyecek. KK belki kazanmaz ama biz bu tavrından ötürü Ümit beyi her zaman ilkesinden vazgeçmeyen güçlünün değil haklının yanında olan adam olarak hatırlayacağız.

22.05.2023

Ben assolistim,ben de yarın Erduvan'ı destekleyeceğimi ayrıca açıklayacağım diyor.Tamam tamam alıştık biz üç kuruşa satanlara..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ