Zafer Parti Genel Başkanı Ümit Özdağ: “AK Parti Seçmeninde Sandığa Gidiş Çok Az”

Türkiye’de yerel seçimde oy kullanma işlemi sona erdi. YSK’nın yayın yasağını kaldırması ve ilk sonuçların gelmesi bekleniyor.

Fatih Altaylı Özlem Gürses ile birlikte Youtube üzerinden yaptığı yayına Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı konuk aldı.

Ümit Özdağ ilk açıklamasında AK Parti seçmeninin sandığa gitme oranının çok az olduğunu belirtti.

İşte Ümit Özdağ’ın açıklamaları:

'Katılımın düşük olduğu gözlemleniyor. Ben de 14:20’de oy kullandım. O zaman daha yüzde 50 oy kullanılmıştı. Geçen sefer o saatlerde neredeyse hepsi kullanmıştı. Daha sonraki veriler de katılımın düşük olduğunu gösteriyor. 

AK Parti seçmeninde sandığa gidiş çok az. Zafer Partisi verilerinde biz bir yükselme görüyoruz. Henüz daha erken ama çok önemli bir büyükşehirde 4. Parti oluyoruz, diğer şehirlerde de benzer sonuçlar gelecek.'

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Seçim Açıklaması: “Sandıkların Başından Ayrılmayın”

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
YORUMLAR
31.03.2024

Mülteci işgali tamam, ilkel eğitim sistemi tamam, sağlık sektörü Allah'a emanet, çevre ve doğa katli kusursuz işliyor, hukuk yerlerde, güvenlik yok... Ülkenin içinden geçerek misyonlarını tamamlamışlar zaten. Daha neden gitsinler sandığa?!

31.03.2024

Zaten aklı başında biri kaldı mı akp destekleyen? Bakınız: Torpille kamu kurumlarına yerleşen oçlar, trollük üzerinden ülkeyi sömürenler, çalışmamak için yardım adı altında devleti dolandıranlar, liyakatsiz oturdukları koltukları kaybetmekten korkanlar. Ne kadar boş yaratık varsa anca onlar destekler.

31.03.2024

Ülkeyi araplara afganlara peşkeş çekene oy mu verecekti millet?

08.04.2024

Veriyorlar 😄 işin ilginç kısmı CHP dekiler de mültecileri seviyor Tanju bey gibi birkaç istisna hariç. Mansur bey bile suri ve afganları entegre edelim, yardım verelim dedi. Ekrem bey zaten Türk gençleri parasızlıktan okul bırakırken filistinlilere burs veriyor. Özetle iki ucu b.klu değnek 😄 Bu konuda tek taviz vermeyen Zafer partisinin oyu da yüzde 2.5. Halk mülteci seviyor demekki

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ