Zabıtanın Bir Kadına Uçan Tekme Attığı Anlar Kamerada

Taksim Gezi Parkı'nda seyyar satıcılar ile zabıta arasında 17 gün yaşanan kavganın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde bir zabıtanın bir kadına acımasızca vurduğu görülüyor.

İBB Sözcüsü görüntülerle ilgili incelemenin sürdüğünü belirterek 'Şahsın İBB ile herhangi bir ilişkisi tespit edilirse en ağır cezai işlem uygulanacaktır. İBB olarak kadına yönelik şiddeti kınıyoruz.' dedi.

Olay, 17 gün önce Taksim Gezi Parkı'nda meydana gelmişti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri Gezi Parkı'nda bulunan seyyar satıcıları kaldırmak istedi. 

Taraflar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tezgahlarını kaldırmak istemeyen seyyar satıcılar, zabıtaya mukavemet göstererek taş sopa ve bıçak ile saldırırken olay yerine polis de çağırıldı. O kavgada ise yeni görüntüler ortaya çıktı. 

İHA, görüntülerdeki kadına tekme atan kişinin İBB zabıtası olduğunu aktardı.

İBB Sözcüsü Ongun'dan görüntüler hakkında açıklama: "Şahsın İBB ile herhangi bir ilişkisi tespit edilirse en ağır cezai işlem uygulanacaktır"

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?
YORUMLAR
14.08.2021

Tekme atan kişi sivil giyimli, elinde termos gibi bir şey var. Kim olduğu, ne olduğu belli değil. İBB zabıtası diye algı kasmayın.

Pasif Kullanıcı
14.08.2021

Belediye AKP'de olsa ne yapar eder zabıta yapardınız o kişiyi de neyse kıvırın bakalım :) Edit: Sana kötü bir haberim var. İBB Zabıtası çıktı adam. Hadi bakalım kıvırmanı bekliyorum şimdi :)

14.08.2021

ya sen zabıtasın aq terör baskınına giden özel harekat gibi davranıyor triplere bak ya. Bekçilerde böyle. Halkın huzurunu , hukukunu sağlayacağına güç gösterisi yapıyor bunlar. Memurluk dediğin işe namuslu , vatanını , milletini seven insanına değer veren kişiyi alacaksın. Memurun maaşını halk veriyor afedersin memur halkı sikiyor. Parasıyla kendimizi ezdiriyoruz bunlara

14.08.2021

adamın zabıta olduğu nerde yazıyo aq

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ