Zabıtalar Sokak Satıcısının Ürünlerine El Koymadan Önce Ürünleri Satın Alan Vatandaşlar!

Sokak satıcısının satış yapmasına izin vermeyen zabıtalar amacına ulaşamadı. Zabıtanın ürünlere el koymasından önce ürünleri satın alarak satıcıya duygu dolu anlar yaşatan vatandaşları izliyoruz...

Kaynak: @ononhareket

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
28.11.2019

arada soyguncu devlet yapılanması olmasaydı biz insanlık olarak mutluymuşuz zaten! devleti var etmişiz; yarardan çok zarar getirmiş.

29.11.2019

İnanılmaz yorum...

28.11.2019

japonyada yaşayan bir elemanın youtube kanalı var, bilen bilir. bir videosunu izlemiştim. motorsiklet almış, bahçesine sığmamış. bu da yolun kenarına park etmiş. komşulardan biri araçların dönmesine engel diye şikayet etmiş ve polis gelmiş. yolun kenarında bir çizgi var, tekerlekler o çizgiyi biraz geçiyor. bu yüzden polis, park kurallarına uygun değil diye çekmesini istiyor. vay efendim azıcık geçse ne olacakmış, motor bunlara batmış, polise şikayet edeceklerine gelip de çeker misin dememişler, sanki seninle muhatap olmak zorunlulukları varmış gibi.. bir de diyor ki türkiye de olsa böyle olmazdı. :D hani orda bile türk olduğunu belli ediyor. o adamlar kurallara uydukları, disiplinli oldukları için gelişmiş. bu olayda da zabıta görevini yapmış. her halta bir duygusal yaklaşımlar, yasak olduğu bilinen şeyleri bile duruma göre esnetmeye çalışmalar, kolaya kaçmalar. kimse kusura bakmasın; bu kafayla bizden bir halt olmaz.

28.11.2019

sanırım ağlıyorum😥

29.11.2019

lori lori hangorisse yargarange dinlemeni tavsiye ederim.

TÜM YORUMLARI OKU (27)