Z Kuşağından Koca Koca Dayılara Efsane Ayar: Avrupa Bizi Kıskanıyor Diyenden Tüp Kuyruğu Vardı Diyene...

Gün geçmiyor ki bir sokak röportajında daha insanlar birbirine girmesin. Bu sefer z kuşağı gençler ile dayılar bir aradaydı. 2023'te şaha kalkacağız diyenden Avrupa bizi kıskanıyor diyene herkes oradaydı. Z kuşağı gençler ise duruşları ve bilgileriyle cevaplarını verdiler!

Popüler İçerikler

Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
YORUMLAR
03.11.2021

bu dayıların bir çoğunun hayatta başarabildikleri tek şey okuma yazma öğrenmek veya bir şekilde ilk okulu bitirmek, bu eğitim seviyesiyle zamanında bedavadan iş buldular ve bedavadan hayatlarını kazandılar, çocuklarını okuttular, ev aldılar, araba aldılar, bugüne bakacak olursak üniversite mezunu bir gencin iş bulması, iş bulsa bile aile geçindirmesi, ev araba alması imkansız, hayatları bedava olan bu dayılar gençleri anlayamazlar, biz zamanında şunu yaşadık sıra vardı vs demeleri hep boş, inanın bugün olan hayat çok daha zor, sonuç olarak teknoloji var ama o teknolojiye, rahatlığa ulaşmak çok çok zor

03.11.2021

Halkı dışlayıp AKP'nin halk statüsü verdiği toplumun kanserli hücreleri işte. Aynı zamanda CHP'nin hitap edemediği "halkın tabanı" da aynı kanserli hücreler oluyor. Bununla birlikte "Aziz millet" kavramı içinde yer alan barzolar yine bunlar. AKP gittikten sonra halk ve millet sıfatı hak edene geçeceği için bu şeyler toplumda barınamama korkusu yaşıyor. Köşeye sıkışmış hayvan gibi davranmaları bu yüzden.

Pasif Kullanıcı
04.11.2021

Ay chp bunlara hitap edemesin zaten

03.11.2021

Arkadaşlar diyorum Ümraniye İstanbul'un çöplüğüdür. Nüfüsunun büyük bir kısmı Laz ve Orta Anadolu'dan gelenlerdir. Sabahtan akşama kadar Çarşı'da mal mal gezerler hayatımızdan memnunuz derler sorsan en son ne zaman Boğazı gördün hatırlamazlar.

TÜM YORUMLARI OKU (17)