Z Kuşağı Paylaşılamıyor: AK Parti'nin Gençlik Politikası ve Gelinen Durum

Z kuşağının son seçimde oy kullanmaya yaşı yetmedi ancak gelecek seçimin sonucuna büyük etki edecek... Hal böyle olunca da siyasi partiler z kuşağı için ekstra mesai harcıyorlar. Peki z kuşağı için AK Parti'nin politikası neydi, ne oldu?

Popüler İçerikler

Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
"Seçimi Murat Kurum Kazanacak" Diyen Astrolog Nuray Sayarı Kendisine Yanlış Doğum Bilgisi Verildiğini Söyledi
YORUMLAR
07.05.2021

akp muhafazakar dindar gençlikten başka kimseye oynamıyor, oynamaya da çalışmıyor varsa yoksa dindar milliyetçi muhafazakar seçmenim olsun. böyle olunca da gençliğin ilgisini çekmek biraz zor oluyor

07.05.2021

Bir videoda z kuşağından insanlara mikrofon uzatıyorlardı. Bir çocuk konuşurken araya bir "dayı" giriyordu. Çocuk da hemen "o işler sadece namazla niyazla olmuyor dayı" diye cevabı yapıştırdı :) Velhasıl, z kuşağını ellerinde kuran tutarak kandırabilecekleri x ve y kuşaklarıyla bir tutarak oy alabileceklerini zannediyorlarsa çok yanılıyorlar. Böyle devam ederlerse bu cevabın aynısını sandıkta verirler :)

07.05.2021

Z kuşağının dilinden anlamak istemiyorsanız,saçma salak paylaşımlarla”z kuşağı bizimle z kuşağı bizi ileri götürecek”demeyin,ya bizi anlamaya çalışın ve dinleyin ya da bizi rahat bırakın!

TÜM YORUMLARI OKU (8)