Yüzünüzü Neden Duşta Değil de Lavaboda Yıkamanız Gerektiğini Biliyor musunuz?

Charlotte Cho ile tanışın. Kendisi Soko Glam'in kurucusu. Bu şirket, Kore güzellik ürünlerini online pazarlayan şirketlerin başında geliyor.

Kendisi aynı zamanda New York'ta lisanslı bir estetik uzmanı.

Kendisi yakın zamanda cilt bakımı hakkında tüyolar verdi ve insanların bir an önce bırakması gereken bir alışkanlık olarak duşta yüz yıkamayı gösterdi.

"Duş başlığından direkt yüzünüze gelen sıcak su, cildinizdeki doğal yağları soyup cilt bariyerinizi güçsüz, savunmasız ve çatlak bırakabilir."

'Duş başlığından çıkan kaynar suyla direkt teması önlemek için yüzünüzü lavaboda ılık suyla arındırın.' dedi.

Soko Glam'in yayıncı sitesi The Klog'da paylaşılan bir gönderiye göre güzellik uzmanı Tina Cho, duşa girmeden önce yüzünü 2 defa arındırıyor ve besleyici bir yağ sürüyor.

'Bu yağ, cildimde koruyucu bir bariyer oluşturuyor ve sıcak duş sırasında ve sonrasında yüzümün nem kaybetmesini engelliyor.' diyerek açıklıyor.

Yüzüne yanlışlıkla şampuan veya sabunlu su denk gelirse de, duş sonrasında aynı işlemi yüzünün o kısmına tekrar uyguluyor.

Charlotte'un dediğine göre, yüzünüzü duştan önce veya sonra yıkamak pek bir fark yaratmıyor, önemli olan cildinize nazik davranmanız.

Artık bu bilgilere sahip olduğunuza göre, yüzünüzü kaynar suyun altında değil de ılık suda yıkarsınız. ☺😉

Popüler İçerikler

Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
YORUMLAR
22.10.2017

kaynar suyla niye yıkıyım yüzümü manyak karı

23.10.2017

manyak karı : ben uyarayımda ne olur ne olmaz.. :D

22.10.2017

alaka yok, kaynar suyla yıkayınca ve haşır huşur havluya sürtünce yüzümü üç ton beyazlaşıyorum, bu zamana kadar yaşadık böyle, bundan sonra da devam

biraz da rende ohhh pamuk gibi :)))

23.10.2017

Yağ diyor sürüyorum diyor yahu bizim gibi zayıf sıska birinde bile yüzünde patates kızartmaya yetecek kadar gereğinden fazla yağ var niye yağın gitmesini engelleyelim

TÜM YORUMLARI OKU (16)