'Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri' Fragmanına İzleyenlerden Ardı Ardına Tepki Yağdı

'Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri' (The Lord of the Rings: The Rings of Power) dizisinden yeni bir fragman sosyal medyaya yayıldı. Fragmanı izleyen dizinin hayranları ikinci sezona dair birbirinden eleştirel yorumlar yaptı. Gelin önce fragmana sonra da gelen tepkilere hep birlikte bakalım.

Son zamanlarda çok izlenen ama bir o kadar da eleştirilen 'Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri' (The Lord of the Rings: The Rings of Power) dizisinin ikinci sezonu için geri sayım başladı. Yeni sezon 29 Ağustos günü izleyicilerle buluşacak.

'Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri' bu sezon J.R.R. Tolkien'in kötü karakteri Sauron'un Orta Dünya'nın ikinci çağını karanlığa sürüklemesini ve yeniden gücünü toplamasını ekranlara taşıyacak.

Geçtiğimiz gün San Diego'da devam eden Comic-Con fuarında diziden yeni bir fragman paylaşıldı. Sosyal medyada yayılan fragmana izleyiciler tepki dolu yorumlar yaptı.

Gelin önce fragmanı izleyelim, ardından gelen tepkilere hep birlikte bakalım.

1.

twitter.com

2.

twitter.com

3.

twitter.com

4.

twitter.com

5.

twitter.com

6.

twitter.com

7.

twitter.com

8.

twitter.com

9.

twitter.com

10.

twitter.com

11.

twitter.com

12.

twitter.com

13.

twitter.com

14.

twitter.com

15.

twitter.com

Sizin yeni sezonda beklentileriniz neler? Yorumlara buyrun!

twitter.com

Bunlar da İlgini Çekebilir

Bob Dylan Rolünde! Dune Yıldızı Timothée Chalamet'nin Filminden Fragman Geldi
George Clooney ve Julia Roberts'ın Netflix'te Zirveye Yerleşen 'Cennete Bilet' Filmi Çok Beğenildi
Bağımlısı Oldukları 'How to Get Away with Murder'ı İzleyen X Kullanıcılarından İlginç Tepkiler

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
YORUMLAR
27.07.2024

Beğenmeyen izlemez. Bu tipten tribe giren tayfayı da ben anlamıyorum. Yapımcıların keyfi onu istemiş, öyle yapmış. Daha iyi yapabileceğini iddia ediyorsan tolkin vakfına git konuş. Ben de daha iyi yaparım de. De yani. Üst perdeden konuş birde. Bir sike yaramıyorsunuz falan da de. İçinde kalmasın.

orijinal lort uclemesinin cekildigi,matrix uclemesinin cekildigi, efsane harry potterlarin, die hard serilerinin, mission impossiblelarin cekildigi 90lar ve 2000lerden sonra nasil oldu da yaraticiliktan ve kaliteden uzak bu kepaze yapimlara geldik? cevap basit; netflix, amazon ve disney'in basini cektigi, yaraticilik ve yetenegin degil, cirkinlik ve sjw/woke kulturun onemli oldugu bir doneme evrildik. asilbdert ortaya kaliteli yapim cikartmak, guzel yetenek bulmak degil, beceriksiz ama esinsel, siyahi zart zurt oyunculari kamera onune koyup, hikayeye odaklanmak yerine verilecek woke mesajlara odaklanilan igrenc bir donemin icine dustuk. bati elleriyle insaa ettigi hersryi kendi elleriyle catir cutur yikiyor, toplumsal ahlak, aile kavrami, sanat, sinema, siyasi dil hersey buna dahil. ucan arabalar beklerken 2020lerde bu esekliklerle ugrasir bulduk kendimizi.

27.07.2024

Bu sitede enderdir birilerinin fikrine eksikleri olmadan katıldığım. O kadar efsane sahneleri olan ve ince düşüncelerle işlenip bize harikalarla aktarılan o muhteşem üçleme nasıl bu kadar yapmacık resmediliyor bize anlamış değilim. Bu yeni dünyaya hizmet eden sapkın anlayışın bize aktarılmasına o kadar çok eğiliyor ki platformlar, her içeriği bomboş ama saçma sapan şekilde aktarıyorlar bize. Gerçekten şu efsane kitaba uygun ve müthiş filmleri çekenlerin emeğine yazık ettiler.

27.07.2024

2 sene oturup ben yazsam şu senaryoyu daha iyi yaparım. Aw senaristleri bir şey üretmiyorsunuz var olan bir metini uyarlıyosunuz onuda beceremiyosunuz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ