Yüzlerce Metre Yükseklikte Uçağın Kanadına Geçerek Atlayış Yapan Kadının Adrenalin Dolu Anları

Umarım paraşüt açılmıştır... 😱 Adrenalin bağımlısı kadın, yüzlerce metre yükseklikte uçağın içinden kanada geçti ardnda ise kendini boşluğa bıraktı. İşte o anlar...

Popüler İçerikler

Türkiye’nin Konuştuğu Savcı: Yenidoğan Çetesi Skandalını Ortaya Çıkartan Savcı Yavuz Engin Kimdir?
Bahçeli Sonrası Özgür Özel'den Çözüm Süreci Açıklaması: "El Yükseltiyorum, Kürtlere Devlet Teklif Ediyorum"
Furkan Bölükbaşı'nın Hamas Lideri ve Atatürk'ü Karşılaştırdığı Paylaşımına Berk Oktay'dan Sert Tepki!
YORUMLAR
30.09.2020

bu fake olabilir. nitekim uçağın hızı neredeyse hiç yokmuş gibi. uçak o hıza düşürülebilir. ancak o hızda kalması neredeyse imkansızdır.(bkz:stall) ikincisi ise uçağın cruise açısında o hıza düşmüş olması. hızı düştüğü gibi uçak burun aşağı inişe geçer. ancak han'fendi yaklaşık 30 sn. takılıyor orada... gerçekse, müthiş. ancak bence fake olma ihtimali oldukça yüksek.

Pasif Kullanıcı
30.09.2020

Kadının uçak kanadından paraşütle atlaması haber değildir .Uçak kadının üstüne çıkıp, atlasaydı haber olurdu.Zaten paraşütle atlıyorsun ne var ki bunda .

30.09.2020

Evet.Zaten paraşüt ile atlıyor.Uçağın kanadında 10-15 saniye durması haber olduğu anlamına gelmez.İlginç bir şey de yok zaten. Not: İşginç bişey yok diyosun da sen yapabiliyo musun diye soröayın.Evet yapabiliyorum venyaptım.Babadağ’dan atladım paraşüt ile. 8 yaşımda.

30.09.2020

Çünkü uçak değil planör. L-13 Blanik planörü stall hızı 62 km/s (flapsız). Düz uçuş hızı 80-90 arasındadır diye tahmin ediyorum (Ben L-23 Super Blanik ile uçuyorum, biraz daha performanslı). Redbull ikili kolda falan atıyor böyle paraşütçü. Kanopisiz uçmak biraz sıkıntıdır herhalde. 90'larda Türkiye'de yapıldı SZD-50 Puchacz planöründen atlayan Cavit Kökten emniyet kemerlerine tutunarak gövde üzerinde ayakta kalmıştı.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ