Yusuf Güney Deprem Fırsatçılarına İsyan Etti: '30 Liralık Battaniyeler 120 Liraya Satılıyor'

Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası bölgeye giden Yusuf Güney isyan etti. Şarkıcı Yusuf Güney, yardım için almak istediği 30 liralık battaniyeleri 120 TL'ye satmak isteyen esnafa isyan etti. Güney, 30 liraya battaniyeyi satan esnafa ise teşekkür etti.

Kaynak: TV 100

Popüler İçerikler

Arnavutluk Yeni Bir İslami Devlet Kurmayı Planlıyor: Alkol Yasağı Yok, Kadınlar İstedikleri Gibi Giyinebilecek
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Gülben Ergen’den Narin Güran Cinayetinin Şüphelilerinden Anne Yüksel Güran’a Çok Sert Sözler
YORUMLAR
26.01.2020

Kendisinden pek haz etmem ama haklı ifşa etmek lazım

26.01.2020

English Home ve Madam Coco, normalde 75 liraya sattıkları tek kişilik battaniyeyi, Eylül'de okulların açıldığı hafta 200 liradan 100 liraya düşmüş şekilde indirimli(!) satıyor. On gün sonra tekrar 75 liradan satılmaya başlıyor. Öğrencinin elindeki paraya bile göz koyan orul orul orospu çocuklarını şikayet ettim, bunu iki senedir yapıyorlar. Sadece esnaf değil artık her kapitalist yapıyor.

27.01.2020

Ulan bir yardim yapiyorsunuz,onu da an be an gostererek yapiyorsun,senin bu yaptiginnda battaniyeyi pahali satan adamlardan bir farkin kalmiyor. Yapilan bir iyiligi,bir yardimi gostere gostere,iyice ustune basarak gosterenlerin yardimindan hic bir bok olmaz. Kendi reklamini yapiyon Yusuf Guney. Yapilan iyilik,gizli ve gosterilmeden yapılan iyilik olur. Bunun ki resmen reklam. Hadi ordan!!!!!

27.01.2020

Adam haklı isyan etmiş. Kendini koysana yerine. 10 TL'ye aldığın ürünü ihtiyacın olduğu an 50 TL'ye sattığını. Amerikan başkanı dahil herkesi ararsın.

TÜM YORUMLARI OKU (13)