Yusuf Dikeç de Belirtmişti: Atıcılıktaki Tarihi Başarıda Şevval İlayda Tarhan da Var!

Paris'in ev sahipliğinde büyük heyecana ve unutulmaz başarılara imza atılan Olimpiyat Oyunları'nda Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan'dan oluşan atıcılık kategorisindeki milli takım, ülkemize gümüş madalyayı getirmeyi başarmıştı. Dikeç, atış tarzıyla herkesin ilgisini çekerken elde edilen zaferin yalnızca kendine ait olmadığını söyledi.

Türk spor tarihine adlarını yazdıran Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan, Olimpiyat ikinciliğinin ardından açıklamalarda bulundu.

Dikeç, “Dünya beni konuşmuyor, Dünya Türkiye’yi konuşuyor. Biz sadece bir simgeyiz." diyerek takım arkadaşı Şevval İlayda Tarhan'ı unutmadı.

Tarhan da sosyal medya hesabından Dikeç ile olan fotoğraflarını paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

'Güldüğümüze bakmayın içimiz hala buruk. İsterdik ki milletimize olimpiyat rekorunun yanında altın madalya armağan etmiş olalım.'

"Tarihimize, Atama, 85 milyonluk milletimize armağan olsun"

'Nasip olmadı fakat #LA2028 e yeni umutlarla demek istiyorum. Tarihimize, Atama, 85 milyonluk milletimize armağan olsun.'

51 yaşındaki milli sporcu atış stili ile tüm dünyanın ilgi odağı olmuş ve ön plana çıkmıştı. Bazı sporseverler, gümüş madalyanın takım olarak değil bireysel olarak elde edildiğini zannettiğini ifade etmişti.

Merak Konusu Olmuştu: Yusuf Dikeç Final Atışı Hakkında İlk Kez Konuştu!

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
YORUMLAR
01.08.2024

"2. kimse hatırlamaz" klişesini rafa kaldırdı. Dünya altın madalyayı alandan çok kendisini konuştu. Helal olsun kendisine.

01.08.2024

Yaptığınız tanıtım yeter. Altın madalyadan daha değerli oldu.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ