Yusuf Bebek Türkiye'ye Getiriliyor: Hastalığına Hollanda ve Fas'ta Çare Bulunamadı

Hastalığına Hollanda ve Fas'ta çare bulunamayan Faslı Yusuf bebek Türkiye'ye getiriliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Yusuf bebeğin Türkiye'ye getirilmesi için Sağlık Bakanlığına ait bir uçağın Hollanda'ya hareket edeceğini açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastalığına çare bulunamayan Yusuf bebeğin, Türkiye'ye getirilmesi için harekete geçildiğini duyurdu. Bakan Koca, Sağlık Bakanlığına ait bir uçağın Yusuf bebek için Hollanda'ya hareket edeceğini açıkladı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Hastalığına Fas'ta ve Hollanda'da tedavi bulunamayan Yusuf bebeğin annesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek Türkiye'den yardım istedi.

Popüler İçerikler

Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
08.04.2022

Çok iyi bir hareket devletin sahip çıkması fakat şova dönüştürmüşler. Bir çok sma hastası bebek var niye destek vermiyor devlet?

08.04.2022

Onların reklam değeri yok çünkü

evet çok güzel inşallahta şifa bulur, hayata bağlanır.. ama önce kendi vatanınızdaki bebeklere sahip çıkın. Sma 'nın çaresi var, ZOLGENSMA. Israrla bunu Türkiye'ye getirmiyorsunuz. Bebekler bir bir ölüyor. Sizin tedavi ettirmediğinizi vatandaş arasında para toplayarak tedavi ettiriyor.

08.04.2022

Türk olmak bir şey ifade etmiyor artık?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ