Yürüyen Merdivenlerin Tutma Kısmının Ne Kadar Pis Olduğunu Kanıtlamak İsterken Mavi Ekran Verdiren Kadın

TikTok'ta paylaşılan ve yürüyen merdivenin tutma yerinin oldukça pis olduğunu gösteren bir videonun gerçek mi yoksa fake mi olduğunu kanıtlamak isteyen bir kadın, kendisi bir deney yaptı.

Ancak o kadın, sabit durarak hareket halindeki banda selpak tutmak yerine, yürüyen merdiven ile birlikte aşağıya indi. Yani elindeki selpağı sürekli olarak aynı noktaya tuttu...

İşte mavi ekran verdiren o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Dudak Dudağa Öpüşmüşlerdi: Sıla Doğu ve Dilan Polat'a "Hayasızca Hareket" Suçundan Soruşturma Başlatıldı!
Tesettüre Girip Adını Değiştirmişti: Popstar Alaturka'nın Efsanesi Özlem Güneş Tesettürden Çıktı!
Terör Saldırısı: Ankara Kazan'da Bulunan TUSAŞ'ta Patlama ve Silah Sesleri!
YORUMLAR
08.09.2022

Abla bu zamana kadar tek bir şey anlamış ama onu da yanlış anlamış

08.09.2022

aslında kullanılsa beyin gerçekten çok güzel bir organ. ama bazıları götüne verdiği değeri, beynine göstermiyor. çünkü beyin görünmüyor. beyne bakan da yok.

10.09.2022

Benim şöyle bir iddiam var, özellikle biz türkler ile ilgili : beyin kafatasını doldursun, ağırlık yapsın diye yerleştirilmiş, yoksa kafa boyun üzerinde sabit duramayacak, sağa, sola, öne, arkaya düşüp duracak. Minibüste önümde uyuklayan ama uyumamaya çalışan genç bir erkek böyle düşünmeme neden oldu.

08.09.2022

Genelde ya daha hızlı ilerler o merdiven tutacağı ya da daha yavaş ilerler. Lakin merdiven tutacaklarının temiz olmasını neye göre bekliyorsunuz anlamıyorum.. Çükünü karıştırıp işetip ya da götünü sıçtıktan sonra kaşıklayarak temizleyen de elini yıkamadan orayı tutuyor. Elleri işten dolayı leş gibi olanda.

08.09.2022

Dogru cukumu karistirip orayi tutuyorum

TÜM YORUMLARI OKU (37)