Yürüyen Merdivene Sıkışan İşçi Hayatını Kaybetti

İstanbul Gayrettepe’de metro alt geçidindeki yürüyen merdivende bakım yapan işçi feci şekilde yaşamını yitirdi. 

Olay, M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Gayrettepe istasyonunda saat 16.47 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, metroda yürüyen merdiven bakımı yapan işçi, henüz bilinmeyen bir nedenle araya sıkıştı.

Çevredeki vatandaşlar sıkışan işçiye yardım edip polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, ağır yaralanan işçiyi ambulans ile hastaneye kaldırdı. İşçinin yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. Polis ekipleri, olay yerine şerit çekerek inceleme yaptı.

Olayla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, saat 16.47 sıralarında bakım M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Gayrettepe istasyonunda iş kazası yaşandığı ifade edilerek, "Yüklenici firma tarafından yürütülen bakım çalışması sırasında talihsiz bir iş kazası yaşanmış, firma çalışanı bakım personeli kazada hayatını kaybetmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi, yakınlarına baş sağlığı dileriz” denildi.

İşte o paylaşım:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Olay yerinden görüntüler:

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Belediye Başkan Adayı Oldu
Acı Olay: Kız Arkadaşı İçin Denize Atladı, İkisi de Hayatlarını Kaybetti

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
17.02.2024

Ne kadar kolay bir insan hayatı ya. Ölene rahmet yakınlarına başsağlığı dileyince çözülüyor mu her şey!

16.02.2024

İş bu KaKa'dan da, ÖtÖt'den de, adında İmam olduğu için İmamoğlu'ndan da cacık olmayacağının kanıtıdır. Aylardır benzer haberler varken, bunları önlemek yerine, hala CHP'nin başına geçmek için mesai harcıyorsan; sen de götün tekisin demektir. CHP sempatizanı olarak CHP'li bir başkana hakaretten dava konusu edilmem onur madalyam olacaktır.

yüklenici firma? imamoğlu? arabaya kuş sıçsa imamoğlu? merdiven bakım firması personeli iş kazası geçiriyor ve bundan ibşb yi hatta imamoğlunu sorumlu tutuyorsan, sayın reisi de erzincan felaketinden sorumlu tutup bi hakaret etmelisin. ben seni engellemeyim hadi bakalım yaz rahatla

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ