Yürüyen Adam Kılıçdaroğlu'nun Adalet Mitingi'nden Dikkat Çeken Anlar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Haziran'da Ankara Güvenpark'tan başlattığı Adalet Yürüyüşü'nde sona gelindi.  İstanbul Maltepe'deki miting sanatçı Onur Akın ve Zülfü Livaneli'nin konseriyle başladı. CHP'nin yaptığı açıklamaya göre mitinge 1 milyon 600 bin kişi katıldı.

İşte Adalet Mitingi'nden dikkat çeken görüntüler...

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının detaylarına da buradan ulaşabilirsiniz 👇

25 Günlük Yürüyüşün Finali #AdaletMitingi ile Yapıldı: Kılıçdaroğlu'ndan 10 Maddelik Adalet Çağrısı

Kaynak

Kaynak

Kaynak

Kaynak

Kaynak

Kaynak

Kaynak

Kaynak

Kaynak

Kaynak

Kaynak

Kaynak

Kaynak

Kaynak

Kaynak

Kaynak

Kaynak

Kaynak

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
10.07.2017

Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.Lan ne kadar orospu çocuğu varmış memlekette..Yıllarca fetö diyenleri uyarıp fetullah efendi diyeceksiniz diyenler şimdi kalkmış herkesi fetöcülükle suçlar olmuş..Bu adam 5 sene önce geberip gitseydi şimdi türbesine gidip dua ediyor olacaktınız,bunu aklınızdan çıkarmayın...Habur da davul zurnayla terörist karşılayan,çadır mahkemelerinde teröristleri tanık gösterip askerlerimizi yargılayanlar,valilere talimat verip hendek kazmalarına,mühimmat yığmalarına göz yumanlar,açılım,açılım diyerek herşeye göz yumarak eskiden dağlarda olan teröristleri şehirlere indirenler, bütün bunların sebebi CHP diyebilecek kadar şerefsiz,alçak,vatan hainidir.

10.07.2017

Yok provakasyon olacak, yok birşey değişmeyecek, yok ülke karışak falan fıstık. Ne oldu bak belkide ülke tarihde görmeye alışık olmadığımız en güzel protestoyu görmüş olduk. Şu yukarıda emojılerdeki 300-400 küsür malı ve sahte hesaplar açıp Mühittin Topalak hikeyeleri uyduranları sallamayınız. Hangi görüş olursa olsun demokratik yollarla hak savunulmasının yanında olmalıyız. Hepimizin bir gün Adalete ihtiyacı olacak.

Pasif Kullanıcı
09.07.2017

tek pankart adalet, tek bayrak TC bayrağı ve sadece 2 kişinin resmi vardı alanda; Kılıçdaroğlu ve ATATÜRK. hala teröristler ik bik... he tamam oldu görürsem söylerim :/

Pasif Kullanıcı
10.07.2017

canım sen onu gemicikli başka biriyle karıştırmışsın :D :D :D

TÜM YORUMLARI OKU (57)