Yürütmeyi Durdurma Kararı Kaldırıldı: Eminönü'ndeki Balık Ekmek Tekneleri Tahliye Edilecek

İstanbul Eminönü’ndeki balık ekmek teknelerinin tahliyesine ilişkin mahkemenin verdiği yürütmeyi durdurma kararı kaldırıldı.

Kararı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun Twitter hesabından duyurdu. Ongun, balıkçı teknelerinin tahliyesiyle ilgili olarak İBB'nin savunmasının mahkemece alındıktan sonra, davanın incelenmeksizin reddine karar verildiğini belirtti. Ongun, yürütmeyi durdurma kararının kaldırılmasıyla yasal sürecin kaldığı yerden devam edeceğini kaydetti.

Ongun ayrıca İBB tarafından Fatih Kaymakamlığı’na yazı yazıldığını ve Kaymalamlık tarafından belirlenecek bir tarihte tahliye işleminin gerçekleştirileceğini belirtti.

İBB’ye kira ödeyen teknelerin sözleşmelerinin yenilenmeyeceği belirtilmiş ve teknelerin 1 Kasım itibarıyla boşaltılması talep edilmişti.

İBB'den İhtarname: Eminönü’nde Balık Ekmek Satan 3 Tekne Boşaltılacak

Balıkçı teknesi sahiplerinin yaptığı itiraz sonrası mahkeme yürütmeyi durdurma kararı vermişti.

Mahkeme'den, Eminönü'ndeki Balık Ekmek Tekneleri Hakkında 'Yürütmeyi Durdurma' Kararı

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
05.11.2019

sike sike gideceksiniz oradan mafya bozuntuları. yok öyle sahil kıyısını babasının yeri gibi işgal etmek. ayrıca hem çalışanları hem sahipleri kendini mafya sanan tipler. istanbul yavaş yavaş temizliyor bağırsaklarını.

05.11.2019

İyi olmuş kazıkçı puştlara

05.11.2019

Göndersinler gitsinler.Öğrensinler halkın daha güçlü olduğunu.Öyle müşterilere ukalalık yaparak nasıl olsa müşterimiz çok diyerek rahat davranan büfe tarzı yerlere örnek olsun.

TÜM YORUMLARI OKU (14)