Yürürken Film Teklifi Aldığını Söyleyen Kadın: "Erkekleri Aşağılayan Bir Filmmiş, Bana Köleliği Anlattı"

Cihangir'de yürürken kısa filmde yer alması için teklif alan genç kadın, filmin konusunu duyunca hayrete düştü. Yanına gelen kişinin botları çekmek istediğini söyleyen genç, 'Filmi anlattı bana. Erkekleri aşağılayan bir filmmiş. Üzerine basma gibi sahneler varmış. Bana köleliği anlattı.” dedi.

Cihangir'de yürürken yanına gelen bir adamın, kısa filmde yer alması için teklifte bulunduğunu söyleyen genç kadın sosyal medyada gündem oldu.

Filmin konusunun 'kölelik' olduğunu söyleyen genç, "Botlarınızın fotoğrafını çekebilir miyim?’ dedi, ‘Tamam’ dedim. Filmi anlattı bana. Erkekleri aşağılayan bir filmmiş. Üzerine basma gibi sahneler varmış. Bana köleliği anlattı.” dedi.

Genç kadının çektiği video; 🎥 👇

İlginizi çekebilir 👇

İbrahim Tatlıses'ten THY Hostesine Saldırıp Polisle Tartışan Kızı Dilan Çıtak Sorularına 'Fermuar' İşareti!
Kendisine Ceza Kesilen Okul Servisi Şoförü: “Polisler Ceza Kesmekten Başka Bir Şeye Yaramıyor”
'İlk Gün Vlog’u' Bu Defa Öğrencilerden Değil Sabit Öğretmen'den Geldi!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

10 Yıl Sonra Bir İlk: Hayatı Durduracak Kadar Kar Geliyor! Soğuk Hava Ve Yoğun Kar Yağışı İçin Tarih Verildi
Evde Altını Olanlar Panikledi! 'Nakitle Altın Yasaklandı, El Konulacak' İddialarına Son Nokta Konuldu
30 Euroluk Gümrük Muafiyetinin Kalkmasının Ardından Pek Çok Ürünün Fiyatı Fırladı
YORUMLAR

İyi, ayak üstü deneme sahnesi çekmemiş...

18.09.2024

Ya peşine takılıp gitseydin...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ