Yurttaş Panik Halinde: Sürü Bir Anda Ortaya Çıkıyor!

Zonguldak'ta yaşayan yurttaşlar aç kalan ayılardan şikayetçi. Köy sakinleri, ayıların bir anda karşılarına çıktığı için tedirgin olduklarını söyledi. 

Olaya ilişkin konuşan köyün muhtarı Hasan Ermağan, '' Bir anda ayı sürüsü karşıma çıktı. vatandaşlar tedirgin oluyor, korkudan mantar toplamaya bile gidemiyorlar" dedi.

Zonguldak’ın Devrek ilçesine bağlı Başlarkadı bölgesinde, aç kalan ayılar köylere inerek yurttaşları tedirgin etmeye başladı.Köylüler, özellikle meyve ağaçlarının ve tarım ürünlerinin ayılar tarafından zarar görmesi nedeniyle endişe içinde olduklarını belirtti.

'Son zamanlarda ayı olayları artıyor'' diyen köyün muhtarı Hasan Ermağan, sözlerine şöyle devam etti: ''Bir mahallemize indiler ve güvenlik kameralarına yakalandılar. Artan olaylardan sonra her akşam köyün etrafında tur atıyorum. Bir anda ayı sürüsü karşıma çıktı. vatandaşlar tedirgin oluyor, korkudan mantar toplamaya bile gidemiyorlar.'

İşte o anlar!

Alarm Verildi! Gelen İhbar Polisleri Harekete Geçirdi: Kafatası Bulundu

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
17.11.2023

Hayvanlara yaşam alanı bırakılmadı yiyecek bulamıyorlar doğal olarak şehre/köye inecekler napsinlar?

17.11.2023

orda yaşıyormuş gibi yazmışsın , 1 .si köy gibi yerde yaşamadan konuşma ! örneğin senin sorunun arkadaşına çektirdiğin fotoğrafının güzel çıkmaması iken orda yaşayan insanın sorunu ayı , kurt , elektrik , çevresel sorunlar , yol , hastane, ulaşım şeklinde. 2. si hayvanların yaşam alanı bırakılmadı diyorsun bundan 25-30 hatta 100 yılda önce köyde yaşamış veya ormana yakın yerlerde yaşamış tanıdıklarımın hep hikayelerinde vardır. o hayvanlar doğası gereği aç olmasalar dahi saldırırlar. açıcıp yerleşim yerlerine gitmesi de çok doğal karşılanmaz. orda insanların çocukları var , yaşlıları var . insanlar doğal olarak endişelenir ve şikayet ederler. sen evinin önüne ayı gelse aa ne güzel ayı deyip yanına mı gidersin ?

Doğa hayvanların yaşam alanı. Mantar toplamaya da girmesinler amk. Eksik kalsın. Onlara yaşayacak yer bırakmadık ki. Haliyle insan alanlarına girip karınlarını doğurmaya çalışıyorlar. Videoyu çeken davar da ayrı bir şey. Ulan araçla niye kovalıyorsun. Yavrular nasıl korkmuş kaçışıyor

17.11.2023

Yaşamayı sadece kendine hak gören en iğrenç ırk işte insan..

17.11.2023

Yurttaş değil ayılar panik halinde…

18.11.2023

:)

TÜM YORUMLARI OKU (21)