Yurtta Ahlaksızlık Denilerek Oda Dışında Pijama Giymenin Yasaklandığını İddia Eden Öğrenci Tartışma Yarattı

Her gün öğrenci yurtlarıyla ilgili farklı bir durum ortaya çıkıyor. Okulların açılmasıyla birlike bizler sürekli yurtları ve öğrencilerin durumunu konuşur olduk. Şimdi de Twitter'dan bir öğrenci İzmir'de kaldığı yurtta odaları dışında pijama giymelerinin 'ahlaksızlık' denilerek yasaklandığını iddia etti. Yurt yönetimine tepkiler yükselirken birçok insan da bu kararın doğru olduğunu savundu.

''Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

Üniversiteler açıldıktan sonra neredeyse her hafta öğrenci yurtlarının durumunu konuşuyoruz. Gerek odaları, gerek fiyatları gerekse yemekleri sürekli gündemimizde.

Mesela dün öğrencilerin paylaştığı yurt yemeklerini sizlere göstermiştik.

Devlet Yurtlarında Kalan Öğrencilerin Paylaştığı Yemekleri Görünce Kesinlikle İştahınız Kapanacak!

Şimdi de yurtlarla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. İzmir'de devlet yurdunda kalan bir öğrenci Twitter hesabından yurt yönetiminin pijamayla gezmelerini yasakladığını söyledi.

@ariaafd

Ve pijamayla gezmenin ahlaksızlık olduğunu söylediklerini belirtti.

Sosyal medyadan da bu yasağın kalkması için sesini duyurmak istedi.

Odaları dışında pijamayla gezmek istemeleri birçok kullanıcı tarafından tepki gördü. Kararın doğru olduğunu savunanlarda da vardı.

@EkremZeynel

@ogretmen17

@asliliaa

@sonmez_lareine

@Kachak_Chay

@Mrztrk01

Tepki verenlerin dışında birçok kullanıcı öğrenciye destek verdi. Ayrıca aynı durumu yaşayanlar da öğrenciyi yorumsuz bırakmadı.

@mucize_rdmr

@funda__koroglu

@sahilseridiii

@kozgav_

@petitecureuill

Aynı yurtta kalan bir kullanıcı da paylaşımı yapan öğrenciyi bu şekilde yalanladı.👇

Siz bu konuda hangi taraftasınız? Yurtlar öğrencilerin eviyse odalarının dışında pijamalarıyla gezmeleri normal değil mi? Sizce?

Bu arada yurt müdürünün hiç hoşuna gitmeyecek bazı takımlara buradan ulaşabilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

AKP Milletvekili Rümeysa Kadak'ın Gençlerle Düzenlediği Çalıştayın Bol Fotoğraflı 9 Sayfalık Raporu Gündemde
Kadının Çalışma Hayatına Katılmasının İsraf Olduğunu Söyleyen Akit Yazarının Trajikomik Yazısı ve Tepkiler
Rize'de Yapımı Devam Eden Dev Çay Bardağı Heykeliyle Çektirdikleri Fotoğrafları Paylaşan Kullanıcılar

Popüler İçerikler

İstanbul Esenler’de Sokaktan Geçenlere Kök Söktüren Kedi “Yedi Bela Hüsnü”
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
13.10.2021

Bak bak destekleyenler neler yazmışlar. Ulan konunun özü bunu AHLAKSIZLIK olarak yasaklamaları. Görgü - toplum kuralı vs değil. Ah ah keşke şu konulara biraz at gözlüğü ile bakmasanız.

karma yurt olsa tamam da kızların kendi aralarındayken öyle dolaşılmasından ne sıkıntı olabilir. ben kyk yurdu olmadığından özel yurtta kaldım açıkçası oda dışına pijama-eşofman ile çıkamazsın deseler tepki gösteririm. biraz kendinizden yola çıkarak konuşun.

Pasif Kullanıcı
13.10.2021

İçeriği hiç okumadım başlıga bakıp yorumlamaya geldim. Çevrenizde sapık beyinler varsa simsiyah çarşafada bürünseniz ayak bileğiniz göründü diye taşlanırsınız. Konuştunuz ve sesiniz duyuldu diye tahrik olanlar tarafından diliniz kesilir. Başıma bir şey gelmesin evden çıkmasanız iftiraya ugrar eviniz taşlanır. Ne yaparsanız yapın sadece varolmanız bile bu sapık beyinleri tahrik etmeye yeter.

13.10.2021

Aradığım yorum. katıksız yobaz orospusu çocuklarının argümlarına destek verdikçe nefes alamaz hale geleceksiniz. Damacanaya kediye köpeğe, tavuğa, rulman, Sabiye tecavüz eden aşşağılık mahlukatlar insana ahlak öğretir olmuş

TÜM YORUMLARI OKU (9)