"Yurt Dışındakilerin AKP'yi Tutmasının Sebebi 'Ülke Daha Beter Olsun, Daha Çok Mal Alalım' Düşüncesidir" Dedi

8 yıl İngiltere'de yaşadığını belirten bir vatandaş, Medyali Tv isimli YouTube kanalının sokak röportajında konuştu. O vatandaşın sözleri ise sosyal medyada gündem oldu.

O adam, "Yurt dışında yaşayan Türklerin AK Parti'yi tutmasının nedeni 'Ülke daha beter olsun da oradan aldığımız parayla burada daha çok yer alalım, yatırım yapalım' düşüncesidir" dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Galatasaray'da Okan Buruk'un Penaltıya İtirazı Olay Oldu
Celal Şengör ve İlber Ortaylı'dan Bakan Yusuf Tekin'e Sert Sözler: "Anlatamıyoruz Bu Herife"
Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı Açıklamalarda Bulundu: "Sistemi Yıkacağız Diye Geldik Yıkacağız"
YORUMLAR
02.11.2022

Gurbetçi diye masumane gördüğümüz çoğu g*tleğin oraları kötüleyip burayı övmesinin nedeni sadece bu değil. Yurtdışında gidiyorlar bakıyorlar ki herkes kendi halinde kimse Türkleri yüceltmiyor! Kimse kendini de yüceltmiyor. Sistem tamamen refaha dayalı.. Kibir yok ego yok! Bunlar tabi alışamıyorlar.. Yok Osmanlı tuğrası, Viyana kapısı, 130 kg göbeği ile at üstünde şov yapan ecdada özenme hevesi derken burada Allah kitap Osmanlı diyen ilk kişiye inanıyorlar! Yurtdışında yaşayan andaval benim yaşadığım ülkede ki cumhurbaşkanını neden seçiyor bu da ayrı bir saçmalık! Ben gidip Almanya'nın başbakanını seçiyor muyum ?

02.11.2022

Euro yükseldi diye sevincinden oynayanları gördük.

02.11.2022

Dogru demis, Avrupada aglar issizlik, cocuk parasi alir, demokratlara oy verir. Kendi ulkesinda mal alayim diye akp ye oy verir.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ