Yurt Dışına Taşınan Arkadaşlarına Kızdığını Söyleyen Avukatın Paylaşımına Gelen Tartışmalı Yorumlar

İmkanınız olsa gider misiniz siz de?

Siz de farkındasınızdır vatandaşının varını yoğunu satıp arkasına bile bakmadan yurt dışına gittiği bir ülkede yaşıyoruz. Özellikle genç yaştaki insanlar yaşamlarına burada devam etmek istemiyor. Bunun birçok nedeni var ama şimdi bahsedip moral bozmak istemiyorum.

Bir daha dönmeme arzusuyla yapılan bu göçler çoğu zaman tartışma konusu oluyor. Geride kalan bizler, gidenleri eleştirmekten geri durmuyoruz.

Onlardan biri de Avukat CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Tuba Torun. Twitter hesabında yurt dışına giden arkadaşlarına artık kızmaya başladığını söyledi.

@avtubatorunn

Bu paylaşımın ardından da birçok insandan yorum geldi. Kimi destek verdi kimi de eleştirdi.

Peki sizce kızmalı mıyız yoksa desteklemeli miyiz?

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
21.06.2021

Buna beyin göcü demek de yanlış aslında. Eskiden böyle süper zekileri falan kapardı diğer ülkeler de beyin göcü derdik. Şimdi 30 kişilik mehter takımı bile 10 kişi geri dönüyor vatana. Buna başka bir ad bulmak lazım.

21.06.2021

Ülkeyi kapatabilmek en büyük hayalim her gün ben de bunu umuyorum kapanabiliyor mu gerçekten olsun bu

21.06.2021

Bundan bilmemkaç sene önce ben de idealist düşünüyordum. Ne bileyim Atatürk diyordum olabilecek en felaket zamanda kısıtlı imkanlarla bir şeyleri değiştirebildi,pes etmedi. onun gibi olamasam bile hiç olmazsa minicik kendi katkım olsa diyordum. Ama olmuyor...Halim hiç iyi değil. Üstelik insanlardan da zerre umudum yok. Bu millet benim gençliğimi çalan bu adamlara ve zihniyetlere her dönem oy verip başımıza bela ediyorsa ne değişecek?Keşke fırsatım olsa... Maalesef mücadele dışarıyla olsa yaparsın. Ama içindeki düşmanla olmuyor...

TÜM YORUMLARI OKU (18)