Yürek Yakan Ölüm: Süt Dolu Kovaya Düşen 1,5 Yaşındaki Bebek Hayatını Kaybetti

Kayseri'de süt dolu kovanın içine düşen Suriye uyruklu 1,5 yaşındaki Lemis Birro, hastanede verdiği yaşam savaşını kaybetti. 

Yürek yakan olay, 9 Haziran'da saat 14.00 sıralarında Melikgazi ilçesindeki bir apartmanda yaşandı. DHA'nın aktardığına göre, Suriye uyruklu Lemis Birro peynir yapımı için kullanılan süt dolu kovanın içine düştü.

Aile bir süre sonra durumu fark ederek bebeği kovadan çıkardı. Bebek bilinci kapalı olarak hastaneye kaldırıldı. Lemis Birro'nun bu sabah hayatını kaybettiği öğrenildi.

Birro'nun cenazesi yapılan otopsinin ardından Erkilet Bülbülpınarı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenazeden görüntüler 👇

Çocuğunu İstismar Edenlerin Evini Yakan Annenin İfadesi Ortaya Çıktı: "Dayanamıyordum"
Kırıkkale'de Korkunç Cinayet: 80 Yaşındaki Kadını Evine Girip Bıçaklayarak Öldürdüler!
8 Yaşındaki Yemenli Çocuğun Gerdek Gecesi Kanamadan Öldüğüne İlişkin Görsel ve Haber Gerçek mi?

Popüler İçerikler

Serenay Sarıkaya mı? Hande Erçel mi? Maskülen Tarzın Kime Daha Çok Yakıştığını Birlikte Seçiyoruz!
Galatasaray'da Okan Buruk'un Penaltıya İtirazı Olay Oldu
Fransa'da Geri Dönüşüme Gönderilen Aracın Türkiye Fiyatı İçinizi Sızlatacak...
YORUMLAR
13.06.2024

Küçücük bir bebeğin ölümüne alkış emojisi koyan oevlatları var. Suriyelileri ülkede istemiyoruz ama bu, hiçbir suçu günahı olmayan çocukların ölümüne sevinecek kadar alçak olmayı gerektirmiyor.

13.06.2024

Çocukların dini, dili,rengi ırkı yoktur. Onlar sadece masumdur. Çok üzücü bir olay Allah ailesene sabır versin inşallah.

Pasif Kullanıcı
13.06.2024

bunların ana babaları bebeklerin ölmesine üzülmüyorlar ki hatta sevinmiştir çünkü bunlar yaptıkları çocuklara nasıl davranıyorlar bir bilseniz varya insanlıktan soğursunuz. bakın bu eleştri ya da ırkçı olmakla alakası yok gerçekler bunlar. gidin surilerin evlerine ve cocuklarına davranışlarına bir bakın

13.06.2024

ne alakası var ya beş parmağın beşi birmi bizimde buralarda çok suriyeli aileler var hiçte bahsettiğiniz gibi davranmiyolar aksine çok şefkatliler

TÜM YORUMLARI OKU (27)