Yürek Yakan Haber! Anne Vefat Etti, 3 Çocuk Hastanede

Niğde'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Nagihan Takkun (37) hayatını kaybetti, 3 çocuğu ise hastanede tedaviye alındı.

Olay, bugün merkeze bağlı Hacıabdullah Kasabası Boğaziçi Mahallesi’nde meydana geldi. Nagihan Takkun’dan uzun süre haber alamayan komşuları eve geldiğinde, Nagihan Takkun ile çocukları Selahattin (9), Nuh (13) ve Sinem’i (14) yerde baygın halde yatarken buldu.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlenen anne Nagihan Takkun’un yaşamını yitirdiğini belirlerken, çocukları ise Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Jandarma, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Sigara İçenlere Kötü Haber, İçmeyenlere Müjde: Kapalı Alanda Sigara Kullanımı Hakkında Yeni Düzenleme Geliyor
YÖK'ten Üniversitelere Talimat: 'Cuma Namazı Saatine Ders ve Sınav Koymayın'
İslam Memiş Altının 6 Bin Liradan Düşeceği Tarihi Açıkladı