Yurdum İnsanı! YouTuber Meryem Can'ı İzleyen Bir Çocuğun Ailesinin Gönderdiği Garip 'Sittin Sene' Mesajı

Yıllardır YouTube'ta eğlenceli videolar üreten YouTuber Meryem Can, kendisine gönderilen bir maili Twitter hesabından paylaştı. Meryem Can'ı izleyen bir çocuğun ailesi, bir videosunda 'Sittin sene' ifadesini kullandığı için Meryem Can'dan özür beklediğini ve özür dilemediği durumda savcılığa şikayet edeceğini yazdı. Bu mail de sosyal medyada gündem oldu. Peki Sittin sene ne demek? Sittin sene küfür mü?

Gelin detaylara bakalım!

Uzun yıllardır çektiği videolarla YouTube camiasının tanınan isimleri arasına giren Meryem Can, günlük vloglar, challenge'larla, keyifli içerikleriyle takipçilerine eğlenceli anlar yaşatan ve 4,43 milyon aboneye sahip olan başarılı fenomen son zamanlarda dikkat çeken başarılı bir YouTuber.

Geçtiğimiz yıllarda başına talihsiz bir olay gelmişti hatırlarsınız. “Kayıp Telefon İlanıyla Yalancıları Tespit Etmek” isimli bir video yayınlayan Meryem Can’ın telefonunun galerisindeki çıplak görüntü ekranlara yansımıştı.

Burada sizlere detayları anlatmıştık:

Fenomen Meryem Can'ın Bir YouTube Videosundaki Müstehcen Fotoğraf Sosyal Medyada Olay Yarattı

Şimdi de Meryem Can, takipçisi olan bir çocuğun ailesinin "Sittin sene" ifadesini kullandığı için özür dilemesini ve savcılığa suç duyurusunda bulunacağını yazdığı mesajı paylaştı.

"Çok uzun zaman" ve "60 yıl" anlamına gelen "Sittin sene" ifadesini küfür zanneden kişi de sosyal medyada gündem oldu.

İnsan bu ülkede çoğu zaman hayret ediyor...

Yorumlarda konuşalım!

Meryem Can Kimdir?

Ürettiği İçeriklerle Gündemden Düşmeyen YouTuber Meryem Can Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Ekrem İmamoğlu'nu ve İBB'yi Hedef Gösteren Jahrein'in Bir Kullanıcıya Küfürler Savurduğu Diyalogu Gündemde
Erkek Arkadaşının Kendisine Gönderdiği Mesajlarla Aşka Olan İnancımızı Alevlendiren Kullanıcının Paylaşımı

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
30.05.2022

veriyorlar çocukların eline telefonu, tableti saldım çayıra mevlam kayıra hesabı. Sonra yok neden böyle videolar çekiyorsunuz böyle giyiniyorsunuz cart curt. Bir arkadaşım da gülşenin giyimini, klibini küçücük çocukları s*kse özendiriyor yasaklanmalı diye eleştiriyordu. Ebeveynin kontrol etmesi gereken şeyleri neden işini yapan insanlara yüklüyorlar nasıl bir mantık bu anlamıyorum.

Pasif Kullanıcı
30.05.2022

Şimdi küfür kıyamet vesaire yorum yapmam ama şahsi fikrim özellikle bazı YouTuberler çocukların gelişimi üzerinde maalesef olumsuz bir etkiye sahip, küçücük çocukların yaptıkları saçma hareketler, konuşma tarzları, büyüklere karşı takındığı üsluba bakın ve sonra da bir kaç tane belli başlı büyük YouTuberin çektiği videolardaki konuşma üslubu ve saçma sapan hareketlerine bakın birebir aynı olduğunu göreceksiniz. Şimdi iki yol var birincisi tabiki ebeveyn kontrolü telefondan tabletten uzak tutmak lazım çocukları mümkün olduğunca diğer bir yöntem ise YouTube gibi mecralara ülkemizde sert denetimler getirmek lazım ki bu özgürlük kelebeklerini kızdıracak bir hamle olur, büyük tepki toplar. Ama bir şekilde bu işin çözülmesi lazım diye düşünüyorum, gerçekten aptal bir kuşak yetişiyor. Bir sürü etken var kabulüm ama YouTube ve bu fenomen tayfası da çocukların gelişiminde baya etkili sizde bunu kabul etmelisiniz.

3. Yolda var. YouTube'en "YouTube Kids" diye bir uygulaması var, sadece çocuklara yönelik içerik görülebiliyor. Tavsiye edilebilir.

Yarın çocuklarına bi' şey diyen öğretmene gidip ona sallayacak olan ebeveyn türüdür. (tamam tamam ekşi s. yazısı gibi oldu. ama hakikat bu)

TÜM YORUMLARI OKU (15)