Yunuslar da Denizde Çok Tehlikeli Olabilir! Ahtapot Yerken Görüntülenen Yunus

Genellikle balık yiyen yunuslar ahtapotlar için de bir tehdit oluşturuyor. Her ne kadar sevimli olarak görsek de bu durum ahtapotlar için hiç öyle olmayabilir. Ahtapotlar aslında yunuslar için iyi bir av değiller, kolları nedeniyle hava yollarının tıkanması sonucu çokça yaşamını yitirmiş yunus bulunuyor. Hatta öldükten sonra dahi ahtapotlar, yunuslar için ciddi hayat tehlikesi oluşturabiliyorlar.

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
06.04.2017

ne yapsın yani yunus kötü balık değil diye hiçbir şey yemeden mi yaşasın avlanmasın mı

06.04.2017

hiç

06.04.2017

denizde tehlikeli olmalarına baya şaşırdım ben açıkçası... halbüse havada hiç öyle değiller? karada da efendi efendi takılıyorlar. misal geçenlerde bir tanesi caddebostan sıtarbaksta oturmuş espiresso makiyato içip, bir taraftan da mekbuk pıro'sundan blog yazıyordu... ama denize girince birden şirazesi kayıyor bu hayvanatların... bak mesela şu videoda, bir hanım kızımıza tecavüz etmeye kalkışıyor (seversin sen böyle mağara videoları) www.dailymotion.com/video/x3jassp

06.04.2017

o olay türkiyede olsa kadının denizde ne işi vardı derler

06.04.2017

psikopatlikdan yada oyun oynamak icin yapmiyorlar bunu. ahtapotlarda omurgalilar gibi merkezi tek bir beyin yok. her kolunda onu kontrol eden fazladan beyinler, sinir sistemi mevcut. bu yuzden ahtapot olse dahi kollari hareket etmeye devam ediyor, yunusun bogazindan geri tirmanmaya calisiyor. bu sebebden bogulup olen yunuslar var. midesindeki ahtapotun kollari agzindan disari cikmis halde olu bulunan yunuslar bile var. bu sebebden yunus ahtapotu yemeden once hirpalayip gucunu kiriyor.

06.04.2017

birde koreli manyaklar var tabi. yeni olmus ahtapotun hala hareket eden kollarini, ahtapot ufaksa tamamini butun olarak yari canli haldeyken yiyorlar. bu sebebden korede olen bir suru insan var.

TÜM YORUMLARI OKU (18)