Yunus Emre Survivor 2020'de Sercan Yıldırım'ın Sözleşmesine Eklettiği Özel İsteğin Ne Olduğunu Açıkladı

Geçtiğimiz hafta Survivor All Star'dan elenen Yunus Emre'nin adaya gitmeden önce katıldığı bir programda Survivor'la ilgili verdiği bilgiler sık sık gündeme geliyor. Hatırlarsınız daha önce sigara konusuna açıklık getirmişti. Şimdi de Sercan Yıldırım'ın sözleşmesine eklettiği özel isteğin ne olduğunu açıkladı.

Survivor All Star'da dikkatleri üzerine çeken Yunus Emre, son günlerde katıldığı bir programda Survivor'la ilgili verdiği bilgilerle gündemde.

Daha önce yemek ve duş sorularından sonra en çok merak edilen sigara konusuna açıklık getirmişti. Yunus Emre, kendisine sorulan 'Survivor'da yarışmacılar yerden izmarit topluyor ya da çalışanlardan sigara alıp öyle içiyor diyorlar doğru mu?' sorusuna cevap vermişti.

'Eskiden topluyorduk ama bunu fark edince sigaraları suyla söndürmeye başladılar' ifadelerini kullanmıştı. Ayrıca çalışanlardan sigara alamadıklarını üstüne basa basa dile getirmişti.

Hatırlarsınız geçtiğimiz dönemlerde Damla Can'ın adada sigara içtiği ve sigarayı da arka alanda çalışan bir çalışandan aldığı ortaya çıkmıştı. Ortalık da güzelce karışmıştı.

Şimdi de Yunus Emre'nin "Sakalı bir boyda mı bırakıyorlar yoksa sakalı az mı uzuyor?" sorusuna verdiği cevap gündemde. Emre, sakal işine kimsenin karışmadığını ve bir yerden sonra da çok fazla uzamadığını söyledi.

Ayrıca Sercan Yıldırım'ın “Benim saçlarım uzuyor ama kötü görüntü veriyor. Ben sözleşmeme ekletmek istiyorum. Kazınsın istiyorum." dediğini anlattı. Yani Survivor 2020'de Yıldırım'ın saçları düzenli olarak kazınıyormuş.

Gönüllülerde böyle bir sözleşme olmadığını ekledi.

İlgili videoyu buradan izleyebilirsiniz;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Survivor 2021'de Gündeme Gelen İsmail Balaban'ın Eski Nişanlısı Gamze Atakan Yeniden Nişanlandı!
Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun Öpüşme Sahnesi Yargı'nın Son Bölümüne Damga Vurdu
Nasıl Yaptı? Survivor All Star'da Yarışan Merve Aydın'ın Hacimli ve Kıvırcık Saçları Gündem Oldu

Popüler İçerikler

Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
28.02.2022

Bu sercanı görünce sincap görmüş gibi oluyorum tipsiz

28.02.2022

Bende ya

28.02.2022

ilk değilki daha önce katılan hasan yalnizoglu da kazıtıyordu

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ