Yunanlar Türkler Hakkında Ne Düşünüyor?

Komşuda Tv kanalı sahibi Mehmet, Yunanlara Türkler hakkında ne düşündüklerini sordu. Genel olarak insanların düşüncesi ise; tarihte yaşanan olumsuz durumlardan dolayı Türkiye hakkında olumsuz bir fikre sahip olmadıkları yönünde.

Türkçe altyazılı

Popüler İçerikler

Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
24.03.2016

Yunanlar kültür olarak orta asyadaki kırgızdanda kazaktanda çok daha yakınlar türklere.bu kültürün adı akdeniz kültürü.halklar düşman olmaz politikacılar düşman yapar.

24.03.2016

Lan süzme gerizekalı piç trol! çadırda yaşayıp kopuz çalarak mı geziyon şu anda? gözlerin çekik mi? senin kandillerde camilerde okunan ilahilerine bak yunan-bizans ilahilerine bak dil dışında bi fark görebilecek misin? osmanlı dediğin devlet bizanstan çok ama çok fazla etkilenmiştir.yunanlılarıda aynı şekilde etkilemiştir.türkiye her ama her özelliği ile akdeniz kültürüdür. orta asya kültürüyle şu anda zerre alakası yoktur

24.03.2016

3:10 da ki dayı, gerçeği hakikatiyle görmüş biri. Biz Yunanlılar ile 400 yılı aşkın bir şekilde beraber yaşadık. Onlardan kültürel anlamda etkilendik ve de etkiledik. Yüzyıllar boyunca beraber yaşadık. Fakat emperyalizm ve faşizm bizi birbirimize düşman etti. Çünkü olası bir Türkiye-Yunanistan birliği, konumu itibari ile dünya düzeninde birçok dengeyi değiştirecek bir unsur olur. Ben yunanlıları dostum olarak görmeye edeceğim.

25.03.2016

atinayı gezdim. bir çok yunanla konuştum kültürlerimizin çok benzediğinden. aslında aramızda problem olmadığından. türkiyeyi yakından tanıdıklarından bahsettiler. burada akşama kadar pc başında oturup cahil cahil vatan millet sakarya yorumları yazan otuzbirci ergenlere bakmayın.

TÜM YORUMLARI OKU (26)