"Yunanlar Türklere Ön Yargılı" Diyen Necati Ateş'e Ergin Ataman'ın Oğlundan 'Baba' Gönderme!

Fatih Terim'in Yunan takım Panathinaikos'u çalıştırdığı dönemde yardımcılığını yapan Necati Ateş, Yunan günleri hakkında açıklamalarda bulunmuş, 'Türk olduğumuz için sevilmiyorduk' demişti. Bu sözlere Panathinaikos'un basketbol takımını çalıştıran Ergin Ataman'ın oğlundan olay bir cevap geldi!

5 aylık Panathinaikos yolculuğunda Fatih Terim'in yardımcı antrenörlüğünü yapan Necati Ateş, "Türk olduğumuz için sevilmiyorduk" demişti.

Yunanistan'da Türk olmanın 'zor' olduğunu söyleyen Ateş, şöyle devam etmişti: "Panathinaikos'ta çok zor bir futbol iklimi var. Sen Türk'sün, onlar Yunan. Bir kere seni Türk olduğun için sevmiyorlar, başarılı olmak zorundasın."

Ateş'in bu sözlerine Panathinaikos basketbol takımını çalıştıran Ergin Ataman'ın oğlu Sarp Ataman'dan sürpriz bir cevap geldi.

Necati Ateş'in bu sözlerini içeren paylaşımı alıntılayıp yanına babasının fotoğrafını ekleyen Sarp Ataman, şunları yazdı:

"Bir daha düşün istersen? Nasıl daha güzel başarısızlık hikayesi olur diye."

X kullanıcılarının dikkatinden kaçmayan bu paylaşıma gelen tepkilerden bazıları şöyle:

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

İlginizi Çekebilir

"Diğer Çocuklar Ayıcıklarla Uyurken O, Topla Uyuyordu": Video Yayınlayan Ebrar Karakurt "Hazırız" Dedi!
Zidane, Lady Gaga, Kimi Ararsak Var: Paris 2024 Olimpiyatları İşte Böyle Başladı!
Bu Kadarı da Biraz Şov: Hokey Yıldızı Olimpiyat'ta Oynayabilmek İçin Parmağını Kestirdi!

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
28.07.2024

Yunana niye gittiğinizi biliyoruz seçil erzan davası patlar diye kaçtınız onu abileriniz ayarladı ordan yırtınca döndünüz hikqye anlatmayın

28.07.2024

Yunan basını Nisan 2024'te Fatih Terim hakkında, "Terim'in çok büyük bir futbol kişiliği olarak Panathinaikos'un başına getirildiği ancak Yunanistan'da yaptıklarının futbol terimleriyle açıklanmasının zor olduğunu" yazmıştı. Kibarcası, motivasyon konuşmalarından ibaret olan taktik orada tutmamış. Kamuoyu dokunulmazlığı da olmayınca yürümedi haliyle.

Pasif Kullanıcı
28.07.2024

yunan düşmanlığı diye bir algi yaratiyorlar siyasiler arasinda halklar arasinda hicbir problem yok hatta yunanistanda ki vatandaş Türkleri sevdigi gibi anlasabilmek icin yarım Türkçesiyle kibarca sana hizmet ediyor bizde din dil ırk ayırt edilmeden düdük lemenin pesine gidiyorlar

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ