Yunanistan Sınırında Bekleyen 2 Mülteci Ağızlarını Dikerek Açlık Grevine Başladı

Yunanistan'a ve oradan da Avrupa'nın çeşitli yerlerine gitme hayali ile sınır kapılarına akın eden mülteciler zor günler yaşıyor. Yunan yetkililerin sert müdahaleleri ile girişleri engellenen mültecilerden ikisi ağızlarını dikti.

Sınır hattında yaşananları protesto eden mülteciler ağızlarını dikti.

İşte o mülteciler:

Kaynak: @MuratBay__

Popüler İçerikler

Kıvanç Tatlıtuğ Yok Biz Şok: Dünyanın En Yakışıklı 100 Erkeği Listesinde Türkiye'den 5 Ünlü Oyuncu Var!
'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR
14.03.2020

tiplere bak gidin ülkenizi savunun denince bu kadar atraksiyona girmemişler şimdi sanki kahraman edasyıla ağız dikmeler bilmem ne he avrupa da vay yiğidim deyip bağrına basacaktı ağzınızı diktiniz diye. iyi bok yemişiniz

14.03.2020

Mültecilere acımıyorum çocuklar hariç. Ulan sıradan bir Türk Avrupa'ya girmek için yıllarca eğitim denen lanet sistemden geçer surunecegi de olsa iş bulur kendini geliştirmek için uğraşır çok düşük ihtimalle yıllarca para biriktirir zar zor gider. Size kimse bakmak zorunda değil defolun ülkenize.

14.03.2020

Dostum iyi güzel konuşmuşsun da avrupa insan haklarına saygılı politikaları ile tüm dünyaya nam salmış bir bölge, şimdi ben bunlardan bunu bekliyorum bu insanlara bir çare bulmak zorundalar, size kimse bakmak zorunda değil cümlesi kadar basit değil herşey... Bu insanlar kendi ülkelerinden belli ki keyfi olarak gelmedi, e artık Türkiye de mülteciler için elinden geleni yaptı, bu yükü tek başına taşıyacak değil tabi, o yüzden avrupanın da bu sorumluluğu almasını bekliyorum ben... İnsan Hakları Evrensel Beyannamesinin 14. Maddesi "Her insanın zulüm karşısında, başka ülkelere sığınmaya ve bu ülkelerde sığınmacı işlemi görmeye hakkı vardır."

15.03.2020

ülkeniz içinde bu kadar savaş verseydiniz şuan bu halde olmazdınız... Biri gelipte aileni öldürse kaçarmısın, ki benim düşüncem bir amaç uğruna öldü desinler kaçmadı vatanını korudu ailesini torunlarını korumak için savaştı,korkak bir millet gibi anılmaktansa zulme karşı direndiler Desinler. Kendi vatanını, ailesini,milletini koruyamayan millet ezilmeye mahkumdur.

TÜM YORUMLARI OKU (11)