Yunanistan Sahil Güvenlik Teknesinin İçinde Çocukların da Bulunduğu Mülteci Botunu Batırmaya Çalıştığı Korkunç Anlar!

Sınır kapılarının açıldığı yönündeki haberler sonrası Yunanistan'a oradan da Avrupa'ya geçme hayalleriyle Edirne'ye doğru yola çıkan Suriyeliler sert müdahalelerle karşılaşıyorlar. Yunanistan'ın sınır kapılarından içeri almamak için yoğun çaba sarf ettiği Suriyeliler denizde de sahil güvenlik güçlerinin insan dışı müdahalelerine maruz kalıyorlar.

Yunanistan tarafına geçmek isteyen bir göçmenin Yunan askerleri tarafından vurulduğu yönündeki iddialar konuşulurken göçmen teknesinin alabora olmasından dolayı bir çocuğun hayatını kaybettiği haberi de gelmişti:

Midilli Açıklarında Göçmen Teknesi Alabora Oldu: Bir Çocuk Hayatını Kaybetti

Yunanistan'a geçmek isteyen Suriyelilere sert müdahalede bulunan sahil güvenlik ekiplerinin bu görüntüleri ise tepki çekti.

Kaynak: @LizSly

Görüntülerde, Yunanistan Sahil güvenlik teknesi, göçmen botunu batırmaya çalışıyor ve tekneye yanaşan bottaki insanlar sırıkla uzaklaştırılmak isteniyor:

Kaynak: @LizSly

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
YORUMLAR
02.03.2020

Vay amk ya daha düne kadar gitsin diye istediğimiz arap sürüsü için bugün hümanistlik yapmaya başladılar bu at hırsızları düne kadar tecavüz hırsızlık kadına kıza sarkma gasp adam yaralama vb şeylerle anıldı üstelik milyarlarca dolar cebimizden gitti sonrada kapı açıldığı gibi kaçtılar şimdi ben bu arap köpeğine niye acıyayım benim çocuklarımın rıskını buna harcarken sorun yok olay böyle olunca vayyy yazık çok afedersiniz ama s.kerim öyle yazığa ülkemin hemen hemen her yerinde aç çocuklar var onlara üzülürüm bu hayvanlara acımam

02.03.2020

Lan şunlara acımayı bırakın artık ya sanki zorla mı gönderiyorlar. Biz de Türkiye'de yaşıyoruz biz niye kaçmıyoruz. Bunların derdi avrupaya kapağı atıp sefa sürmek. Bu acıdığınız herifler yarın bir gün avrupaya yerleşecek ve tatil için Türkiye'ye gelip sizin 1 günde kazandığınız parayla öğle yemeği yiyecek. Botları az kalsın batıyormuşmuş aman ne kadar acıklı sanki burda işkence görüyorlar da o yüzden kaçıyorlar.

02.03.2020

Aralarında çocuklar varcılar gelir şimdi. İyi ya yanında çocuk olan kimseye bir şey demeyelim o zaman. Bazen kurunun yanında yaş da yanar buna yapacak bir şey yok. Bunların çocuklarına acıdıkça kendi çocuklarımız acınacak hale düşüyor.

Böyle bir görüntüye oh iyi olsun diyenin insanlığı yoktur. Hele içinde çocuklar varken. Tecavüz, hırsızlık bu tarz şeyler her yerde var ama bir ırka topyekün düşmanlık beslenmemeli. Bizim ülkemizin de çok düşmanı var. Bizim sonumuz belli mi? Hiç empati kurmayan ne kadar çok bencil insan var. Allah korusun bir gün ülkemizin başına bir felaket gelse ilk önce de onlar kaçacaktır. Çünkü bebeğe bile hınçlanan insanın ülkesine hayrı olmaz.

TÜM YORUMLARI OKU (25)