Yunanistan Parlamentosu Önünde Açıklama Yapmak İsteyen Mustafa Sarıgül: Saldırıya Uğradık!

Türkiye Değişim Partisi Başkanı Mustafa Sarıgül, beraberindeki partililerle Yunanistan Parlamentosu önünde açıklama yapmak istedi. Ancak Mustafa Sarıgül ve yanındaki parti sekreteri Teoman Mutlu saldırıya uğradı.

‘İyiyiz, güvendeyiz’

Mustafa Sarıgül, saldırı olayını sosyal medya hesabından paylaştı. 

Birkaç Türk düşmanı tarafından engellendiklerini belirten Mustafa Sarıgül; “Yunanistan Parlamentosu önündeki basın açıklamamız kendini bilmez, birkaç Türk düşmanı tarafından engellenmek istendi. TDP Genel Sekreteri Sayın Teoman Mutlu sözlü ve fiili bir saldırıya maruz kaldı. Sağduyu ve aklı selimle sorun çözüldü. Sayın Mutlu ve ben iyiyiz, güvendeyiz.' İfadeleri kullandı.

Mustafa Sarıgül'ün açıklama öncesi paylaştığı video

Mustafa Sarıgül Yunanistan'da Türk Bayrağı Açtı: 'Miçotakis Amerika'dan Medet Umma, Türkiye'den Dostluk Ara'
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

42 Bölüm Beklendi! Uzak Şehir'de Alya ve Cihan'ın Duşta Başlayan Sevişme Sahnesi Ortalığı Ateşe Verdi!
Güllü'nün Kardeşi Raşit İlk Kez Konuştu: Tuğberk ve Tuğyan'la Ne Konuştu?
Doktorun Pot Kırması Yüzünden 'Baby Shower' Hayalleri Suya Düşen Hamile Kadın Gözyaşlarına Boğuldu
YORUMLAR
25.06.2022

Adamların parlamento binasının önünde Türk bayrağı açıp milleti kışkırtmaya çalışırsan dayak yersin tabi ki. TBMM'nin önünde birileri gelip Ermenistan, Yunanistan, İsrail bayrağı açsa ne olacaksa o olmuş. Amacı zaten gündem olmaktı ve başardı. Aferin milliyetçilerin oylarını kaptın şapşik.

25.06.2022

Düşünsene savaş bunun yüzünden çıkıyor...

Mal valla gerizekali bunlar ...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ