Yunanistan’ın Türk Kara Sularına İttiği 185 Göçmen Kurtarıldı

Yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan ve Yunanistan tarafından Türk kara sularına itilmeleri sonucu mahsur kalan toplam 185 göçmen kurtarıldı. Ayrıca, göçmenlerin arasında yurt dışına çıkmaya çalışan 1 Türk vatandaşı da gözaltına alındı. 

185 Göçmen Kurtarıldı, 1 Türk Gözaltına alındı

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına itilen ve denizde mahsur kalmaları sonucu kurtarılan göçmenlere yönelik resmi sitesinden paylaşımda bulundu. 

Yapılan bilgilendirmede, 11 Kasım tarihinde İzmir'in Seferihisar Dikili açıklarında denizde mahsur kalan 37 kaçak göçmenin, 12 Kasım tarihinde Menderes ve Çeşme ilçesi açıklarında 44 kaçak göçmenin, 13 Kasım tarihinde ise Çeşme, Menderes ve Seferihisar ilçeleri açıklarında 4 farklı lastik bot içerisinde 105 göçmenin kurtarıldığı ifade edildi. Kıyıya çıkartılan toplam 185 göçmen işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi. 

Öte yandan, 11 Kasım'da kurtarılan 37 göçmen içerisinde 1 Türk vatandaşının olduğu, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalıştığı için gözaltına alındığı öğrenildi.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Müzik Grubu Manifest'in Tüm Üyelerine Ayrı Ayrı Hapis Cezası Verildi: Hükmün Açıklanması Geri Bırakıldı
Güllü'nün Kardeşi Raşit İlk Kez Konuştu: Tuğberk ve Tuğyan'la Ne Konuştu?
Doktorun Pot Kırması Yüzünden 'Baby Shower' Hayalleri Suya Düşen Hamile Kadın Gözyaşlarına Boğuldu
YORUMLAR
14.11.2022

Getirin getirin daha yok muydu ? Çöplüktük bok yuvasına döndük iyice. Allah kahretsin

14.11.2022

Neden Şeriatın(Kuran ve Hadisler) yaşandığı ülkeler değil de kafir dinsiz ateist batı ?

14.11.2022

Bok var kurtardınız . Başlarım ırkçılığına da yardımseverliğine de . Yeter be yeter evimde yurdumda istemiyorum bu ne idüğü belirsiz tipleri .

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ